• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena se vratila kući posle 12-časovne radne smene, pas je dočekao na najgadniji mogući način

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica engleskog buldoga brzinski smislila rešenje nemoguće situacije, ali je komentar jednog vlasnika na postavljeni video bio još luđi

  • 0
Pas engleski buldog Foto: Shutterstock/Lindsay Helms

Vlasnici kućnih ljubimaca nakon dugog dana na poslu ne žele ništa drugo nego da se opuste sa svojim kućnim ljubimcima. Ali, njihovi četvoronožni prijatelji, s obzirom na to da su im vlasnici nedostajali, obično imaju drugačiju ideju.

Deni se iz 12-časovne smene vratila kući potpuno iscrpljena. Njen engleski buldog Lejvel radosno je dočekao, ali pre nego što je spustila torbu, počeo je da ispušta zvuke kakve obično izbacuje pre povraćanja. Taj zvuk užasava sve vlasnike pasa na svetu.

Kućna kamera snimila je Deni i njenu urnebesnu reakciju koju je podelila u TikTok video snimku od 16. maja na nalogu @lavelle_maslov.

Deni se vrtela i smišljala šta da uradi.

"Morala sam brzo da pronađem nešto da podmetnem svom buldogu i zaštitim tepih", rekla je Deni i dodala da joj je prekrivač delovao kao najefikasnija zaštita. Ona se okrenula nekoliko puta u potrazi za bilo čim što bi joj sačuvalo tepih od prljanja. Deni tvrdi da je ništa ne tera da brže razmišlja od znakova upozorenja za povraćanje koje ispusti njen pas.

Rešenje je podrazumevalo brzinsko postavljanje ćebeta tačno na mestu gde se Lejvel spremao da "istovari" sadržaj iz želuca. Deni je postavila ćebe, pazeći da pokrije prostor koji bi bio zahvaćen. Misija je brzo obavljena, a Deni je sa gađenjem skrenula pogled.

"Neko bi odvukao psa sa tepiha, a ja nisam htela da vučem skoro 30 kg po podu i rizikujem još veći nered", izjavila je Deni i priznala da je krenula putem manjeg otpora, zaključivši da se ćebe može lako oprati.

@lavelle_maslow What's up, Chuck 🤮#dogsoftiktok #englishbulldog #bulldogs #lavellemaslow #pets #dogmom #fypシ゚viral ♬ original sound - ᴹ⁸ʳˢᵉ

Otkako je postavljen, TikTok snimak je imao preko 8,4 miliona pregleda, 140.400 lajkova i 460 komentara.

Vlasnici pasa znaju kako zvuče zastrašujući zvuci psa koji se sprema da povrati.

"Možete da zaspite, ali taj zvuk će vas brzo probuditi", komentarisao je jedan gledalac.

Drugi je dodao: "Zvuci koje ispušta ljubimac koji povraća aktiviraju vlasnikove super moći."

Jedan vlasnik kućnog ljubimca učinio je nemoguće da bi spasao pod:

"Uhvatio sam sadržaj knjigom, podmetačem, papirom za umotavanje i rukama. Bio sam više nego očajan!"

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bucmasto štene pokušavalo da se popne na sedište, ali bezuspešno: Ono kad nabaciš višak kilograma

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari