• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pas slučajno ocinkario vlasnika: Dok su šetali gradom, ljubimac skrenuo ka omiljenom mestu svog gazde

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž i žena šetali gradom sa psom koji je na određenom mestu skrenuo i stao, začuđen što vlasnici ne ulaze tamo gde on svakodnevno dolazi

  • 0
Pas i vlasnik Foto: Shutterstock/Clare Louise Jackson

Psi brzo prihvataju svakodnevnu rutinu: oni znaju svoje vreme hranjenja, kada se vlasnik vraća s posla i kojim putem će šetati. Ipak, jedan čovek u nedavnom TikTok video zapisu nije toliko obraćao pažnju na detalje u šetnji gradom, ali ih je pas na (ne)sreću upamtio.

Muž i žena su vodili svog psa u šetnju, u TikTok video snimku od 15. jula koji je postavio korisnik @sjdbackup. Hodajući trotoarom u gradu, porodica je prolazila pored zgrada kad je pas iznenada pojurio prema nekim vratima. Mali pas je tačno znao kuda treba da ide i pritom je vukao muškarca koji je držao povodac. Pas se osvrnuo prema vlasnicima, verovatno se pitajući zašto ga niko ne prati. On nije znao da je time razotkrio muža čija je žena odmah shvatila u čemu je stvar.

Prirodan i nenameran potez psa otkrio je tajnu posetu vlasnika kafanama. Ali, može li psa neko da okrivi? On je samo išao uobičajenim putem koji je naučio.

Ipak, ovaj potez psa izgledao je pomalo proračunato: kao da je znao da ga unutra čekaju prijatelji i poslastica.

Ako muž upadne u nevolje zbog odlaska u kafanu sa psom, može se opravdati činjenicom da nije jedini koga je pas ocinkario: jedan špringer španijel odvukao je vlasnicu u seoski pab dan nakon što je njen muž prošetao ljubimca. Ono što je trebalo da bude mala tajna brzo se razotkrilo kada je pas povukao ženu u pab.

Niko ne može okriviti pse što žele da odu ponovo u pab sa vlasnicima: većina pabova je pogodna za pse, jer u njima uvek ima drugih pasa koji su veoma druželjubivi.

@sjdbackup snitched! #viral #caught #foryou #fyp #who #funny #dog #grass ♬ original sound - SJD💕

Iako muškarac možda ne misli da je situacija koja ga je snašla smešna, skoro milion gledalaca uživa u TikTok klipu koji je za samo 4 dana pregledan više od 850.000 puta, ima 55.000 lajkova i 150 komentara.

" To je ono što zovete stvorenjem navike", prokomentarisao je neko.

Drugi su napisali da ovo nije jedini pas koji ne može da se zasiti kafanskog života.

"Moj pas to radi, ali zato što mu osoblje u baru uvek daje poslastice kada prolazimo", prokomentarisao je jedan vlasnik kućnog ljubimca, dok je jedan korisnik mreže dodao da njegov pas odbija da se pomeri s mesta dok ne uđu u pab.

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najslađa scena u Beogradu koju ćete danas videti: 2 ruke i sedam kučića

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari