• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ovde ima mesta za mene: Pas rešio da dremne, ali zbog mačke u krevet mora da uđe na poseban način

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U presmešnom snimku pas pošto-poto želi da legne na drugi kraj postelje u kojoj već leži mačka i šišti, ali on ne odustaje... i pokušava, mic po mic

  • 0
Pas i mačka Foto: Shutterstock/ Anna Hoychuk

Pas i mačka koji žive u zajedničkom domaćinstvu uglavnom se podnose: ako ih vlasnici dovedu u dom dok su sasvim mali i vaspitavaju ih da budu prijatelji, u život će im teći "med i mleko".

Međutim, mačke često ispoljavaju netrpeljivost prema psima, iako im oni ne prave probleme, pa ponekad deluje da se mace baš iživljavaju.

Mačke vole da uživaju u udobnosti doma i ponekad jednostavno ne žele da dele prostor sa drugim kućnim ljubimcima.

A psi su često na mačijem "tapetu": šta god da urade, mačkama se to ne dopada.

Tako je verovatno bilo i u ovom slučaju, kad je jedan kucov poželeo da se malo odmori u krevetu u kome je već ležala mačka. Pogledajte samo koliko je on hrabrosti uložio da pokuša da se sa drugog kraja kreveta uvuče u njega kako bi se odmorio!

Mačka je mirno ležala i gledala ga, ali je i šištala, jer joj očigledno nije bilo pravo što joj se narušava komoditet i mir. Bilo kako bilo, pas nije odustajao, iako su mu noge drhtale, pa je pokušavao  da se, hodajući natraške, smesti neprimetno i tiho što je na kraju uspeo.

Na Instagram profilu alyra_pet_sitter objavljen je video zapis plašljivog psa koji, hodajući tiho i na "noktima", pokušava da uđe u krevet dok ga mačka gleda i povremeno upozorava.

Pogledajte i vi kako je to izgledalo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ono kada se plašiš grmljavine, ali imaš pravog prijatelja da te čuva: Mačka teši psa dok oluja seva

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari