• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački ovčar ne sme da pogleda mačku u oči: Urnebesni video kruži TikTokom, gledaoci plaču od smeha

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siroti prestrašeni vučjak istopio je mnoga srca na mreži, a video zapis o njemu i maci ima preko 995.000 pregleda i više od 85.000 lajkova

  • 0
Nemački ovčar i mačka Foto: Shutterstock/New Africa

Nemački ovčari poznati su po svojoj hrabrosti i moći, ali ovaj urnebesni video uplašenog "vučjaka" koji odbija da uspostavi kontakt očima sa mačkom postao je viralan na TikToku. Urnebesni snimak, koji je na podelio korisnik @coultergsd iz Toronta u kanadi, pokazuje koliko je nemački ovčar po imenu Kulter bio nervozan zbog mačke iako je od nje mnogo veći.

Dok su se dva ljubimca nalazila samo nekoliko centimetara jedan od drugog, "prestravljeni" pas je više puta bacio pogled na mačku, ali je odbijao da joj priđe bliže nego što je potrebno, piše Newsweek.

Siroti nemački ovčar je istopio mnoga srca na mreži, a video je prikupio preko 995.000 pregleda i više od 85.000 lajkova na TikTok-u.

Suprotno Kulterovom "užasu" i nervozi, mačka je veoma nezainteresovana zbog susreta i nema problem da pogleda u pravcu psa ili čak da se nagne bliže njemu.

Kulter očigledno ima da pređe dug put pre nego što bude dovoljno samouveren da komunicira sa mačkom, ali njegov vlasnik nastavlja da objavljuje video snimke trogodišnjeg psa na društvenim mrežama kako bi pokazao koliko je dobar. Kada mačka nije u blizini, on zaista uživa.

@coultergsd 🫣 #gsd #germanshepherd #germanshepherdsoftiktok #cat #catslovers #catsoftiktok ♬ The Pink Panther - Main Theme - Geek Music

Od kada je TikTok video postavljen, on oduševljava korisnike društvenih medija.

Jedan TikToker je prokomentarisao: "Naučen je da izbegava kontakt očima sa šefom".

Druga osoba je napisala:

"To bočno oko je neprocenjivo."

"Brzo okretanje glave kad mačka pogleda u njegovom pravcu", našalio se drugi korisnik TikToka.

A jedan komentar glasi:

"Ako ostanem veoma miran i ne uspostavim kontakt očima, možda me jednostavno neće primetiti i proći će pored mene".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vučjak spasio jednogodišnje dete svog gazde od razjarenog bika: Verni prijatelj i zaštitnik na delu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari