• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatni retriver se zbunio zbog bebinog plača: A onda je u sobu ušlo još jedno čudo i to ga je dokrajčilo

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Presmešni video snimak o "nesnađenom" psu sa TikToka preslikana je svakidašnjica mnogih novopečenih roditelja koji imaju ljubimca

  • 0
Zlatni retriver Foto: Shutterstock7smrm1977

Period prilagođavanja ukućana nakon dovođenja bebe u dom može biti prava promena za celo domaćinstvo, uključujući i kućne ljubimce. Video snimak psa koji je poludeo nakon što se suočio sa bebom i njenim plakanjem zaista je smešan i pokazuje da je našim četvoronošcima najteže da prihvate novorođenče.

Zlatni retriver sa snimka prošao je kroz čitav niz emocija kada je prvi put upoznao bebu. On je bio toliko zbunjen zbog novog stanara da se zavlačio ispod stola, pa se udaljavao i približavao, ali ga je ipak dokrajčilo nešto drugo: kućni robot usisivač, piše Pethelpful.

Snimak objavljen na TikTok stranici @moostheberner, koji ima pola miliona pregleda, prikazuje zlatnog retrivera kako se uplašeno savija ispod stočića za kafu dok beba plače u kolicima.

Pas se zatim sakrio iza svog vlasnika pre nego što je pogledao na drugu stranu sobe i gotovo da možete čuti kako kaže: "Šta je sad pa to?" Nedugo zatim prošla je Rumba, kućni usisivač koji je samo dodatno poljuljao pseće emocije.

@moostheberner Realistic pov of a dog meeting a baby for the first time 😂 #baby #meeting #dog #dogbaby #goldenretriever #fy ♬ original sound MOOS & BOET

Komentatori su bili oduševljeni iskrenom, iako prenaglašenom reakcijom psa.

"Ne...nikad se nisam prijavio za ovo", našalio se neko.

"Zašto toliko plače? Isključi ga", zadirkivao je drugi, kao da čita psu misli.

"Prve noći kada smo stigli kući - beba je plakala, ja sam plakala i moj zlatni retriver je počeo da zavija. Muž nije znao šta da radi", priseća se jedna korisnica.

Ako imate ljubimca i dobili ste bebu, pas će morati da se navikne na nju, pa i njen plač. Ranije izlaganje buci, kao uvod u ovakva dešavanja, može da pomogne, a možda ćete brzo pronaći način da smirite uplakanu bebu.

Nije lako negovati bebu, ali nije lako ni izaći na kraj sa psećim emocijama. To može biti neka vrsta napetog čina da biste postigli ravnotežu. Uz malo truda, vaš ljubimac i vaše dete jednog dana će biti najbolji prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pas kome su krave najbolji prijatelji: Preslatki Boris se ljubi s njima, a oduševio se zbog prinove

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari