• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedna žena svakodnevno plače zbog ljubimca: "Ovo je prevelika žrtva, pas to ponavlja i ne želi da promeni"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gledaoci sa TikToka na kome je podeljen dirljivi video znaju o čemu je reč, jer i njihovi ljubimci imaju istu ili sličnu naviku

  • 0
Zlatni retriver Foto: Shutterstock/Tatyana Vyc

Ako ste vlasnik psa, a nemate kameru u domu, teško ćete saznati šta ljubimac radi dok ste odsutni. Psi većinu vremena spavaju ili iščekuju vlasnika da se vrati, a nekima povremeno postane dosadno i upadaju u nestašluke. Međutim, jedna vlasnica kućnog ljubimca rasplakala se kada je shvatila šta njen pas - ne radi, prenosi Newsweek.

Poznata na TikToku kao @christicook, vlasnica psa je rekla u snimku od 3. jula da želi da plače svaki dan nakon što se vrati kući. jer činija za vodu njenog psa ostaje netaknuta. Zlatni retriver koji živi s njom ne pije vodu dok je sam kod kuće. Ne uzima ni gutljaj vode, barem se tako čini vlasnici koja svakog dana proverava količnu vode u posudi.

Ali, čim se ona pojavi, pas odlazi pravo do činije sa vodom da bi se napojio i pritom gotovo ne diše zbog žeđi.

Na snimku piše:

"Ne, jer zapravo želim da plačem svaki dan kada dođem s posla".

Tako ovaj pas čeka vlasnicu da se vrati kući, jer zna da može da izađe na pauzu u toalet samo tada, pa se suzdržava da pije vod, da ne bi opteretio bešiku.

@chrysticook #dogsoftiktok ♬ all I want - Music 😋

U odeljku za komentare vlasnica je napisala da pas ne pije vodu čak i kad ona dođe kući na ručak. Zlatni retriver jednostavno čeka dok se ona "skroz" ne vrati kući pred kraj dana.

Ovaj TikTok video ima preko 3 miliona pregleda, više od 460.000 lajkova i oko 1.350 komentara. Vlasnici kućnih zatrpali su deo predviđen za komentare svojim sličnim iskustvima.

"Moj pas to radi, ali sa hranom: neće da doručkuje dok ne dođem kući s posla. Nikad to neću shvatiti", kaže jedan vlasnik.

Drugi je rekao da psi to rade, jer obično spavaju kada nismo kod kuće i nada se da je to istina.

Treća osoba napisala je da psu da poslasticu pre nego što izađe iz kuće, a desi se da kuca čeka povratak vlasnice da bi pojela poslasticu.

Ali, nije svako iskustvo pozitivno: neki vlasnisi pišu da njihovi psi popiju svu vodu u jednom dahu, a potom i mokre na podu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dan provede u iščekivanju, ali ne vlasnika: Ovaj pas zna za šta živi

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari