• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica psa ofarbala kosu u tamnoplavo: Dirljiva reakcija ljubimca oduševila gledaoce društvenih mreža

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U video snimku na TikToku, koji ima preko 2 miliona pregleda, vlasnica dvogodišnje Džuniper pokazala kako je ljubimac propratio promenu

  • 0
Pas i plavokosa žena Foto: Shutterstock

Vlasnica jednog psa odlučila je da ofarba kosu u plavu boju, a reakcija ljubimca na njen novi izgled je neočekivana.

Kad je Skarlet Alen odlučila da promeni boju kose, nije očekivala ovako dirljivu reakciju svog psa, prenosi Newsweek. U TikTok video snimku, objavljenom na profilu @ghostk1ns, koji je dobio više od 2,2 miliona pregleda, Skarlet koja živi na Floridi, objavila je reagovanje nene kućne mezimice Džuniper.

"Čim sam ofarbala kosu u plavo, pas me je ugledao. Nije prestajala da me ljubi po licu, a oči su joj se raširile. Sada znam i zašto", rekala je Alen u viralnom klipu.

Džuniper, od milja poznata kao Džun je udomljeni pas, star oko dve godine. Džuniper je spasila organizacija za brigu o napuštenim životinjama "Rags to Riches Animal Rescue" iz Tampe, koja ju je pronašla zajedno sa sestrom: bile su zarobljene u malom kavezu za kuniće na jednoj farmi. Džuniperina sestra je imala slomljeno stopalo, a sumnjalo se da je Džun imala slomljen rep, jer su ih gazile krave sa imanja. I Džuniperina sestra je spasena.

@ghostk1ns
I love her
♬ original sound - user

Otkako živi u novoj porodici, Džun je napredovala u svakom pogledu, a njena reakcija na novu frizuru svoje vlasnice bila je predivna.

"Počela sam da farbam kosu kada sam bila u drugom ili trećem razredu. Odrastala sam sa majkom koja je sama farbala kosu i pravila mi je interesantne frizure", kaže Alen. Njena ljubav prema neobičnim bojama bila je sve veća, pa je Alen imala više od 30 različitih boja kose.

Kada je Alen odlučila da je vreme za promenu, odlučila se za jarkoplavu boju.

"Želela sam super jarkoplavu koja će mi trajati do kraja leta", rekla je Alen.

Reakcija Džuniper je istopila njeno srce, a onda se prisetila da psi vide samo nijanse žute i plave.

I zaista: spektar boja koje vide psi je ograničeniji u poređenju sa ljudima. Psi prvenstveno razlikuju plavu i žutu, dok nijanse crvene i zelene boje vide više kao smeđe i sive, pa bi ova činjenica mogla objasniti reakciju Džun na novu boju kose svoje vlasnice.

U komentarima, ljudi su podelili svoje reakcije i oduševljenje Džuninim odgovorom na novu boju kose.

""Ona vam na ovaj način kaže: "Tako je lepo", napisao je neko, dok je mnogo vlasnika pasa odlučilo da se - ofarba u plavo!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sad ga vidiš, a sada ga ne vidiš: Brži od metka, snažniji od lokomotive, on je super džek rasel

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari