• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pronađite pse skrivene među kamenjem: Milioni ljudi na Redditu skoro su obnevideli tražeći Donija i Lili

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj foto izazov je teži od uobičajenih, ali verujte nam na reč: psi su tu

  • 0

Upoznajte Donija i Lili, dva divna psa koji najviše od svega vole da se igraju na omiljenoj plaži u blizini svoje kuće. Ali, njihovi izleti gotovo uvek se pretvore u igre skrivanja. Nedavno je vlasnica Lili i Donija, korisnica Reddita Maryapc, provela dan sa svojim ljubimcima duž stenovite obale, u blizini njihovog doma u Australiji, i ponela je nekoliko lopti kako bi ih zabavila.

"Kad su u pitanju lopte, ništa drugo im nije važno“, izjavila je Maryapc za Thedodo.

Dok se zabavljaju na plaži, Lili i Doni otprilike procene gde bi lopta trebalo da padne ili odskoči i "nacrtaju" se na tom mestu.

Ali, ono što igru čini još zabavnijom je činjenica da se tako dobro stope sa okolinom da ih je gotovo nemoguće odmah uočiti. Zato je Maryapc na Redditu podelila ovu fotografiju: ona je postala izazov za "oštre oči" koje treba da pronađu dva skrivena psa.

Find the two dogs in this photo byu/maryapc inFindTheSniper

Ovaj "foto izazov" je malo teži od uobičajenih, ali verujte nam na reč: Lili i Doni su tu.

Prva pomoć u potrazi za psima je u tome što je smeđeg psa Donija malo lakše uočiti. Za one koji nisu uspeli da ga pronađu, evo rešenja.

Doni je tu, bliže prednjem planu, sa zadnjim delom okrenutim ka kameri. Iako je u početku izgledao kao kamen, krzno i rep su ga "odali".

Lili je "neuhvatljivija", a koristan nagoveštaj jednog korisnika Reddita sa "sokolovim očima" je da "podelite sliku na četiri kvadranta i uočićete Lili u donjem desnom uglu gornjeg levog kvadranta.

Ukoliko još imate poteškoća da pronađete Lili, potražite je u ovom krugu.

Lili stoji iza stene u daljini, gde se vidi samo njeno lice.

"Kad god uhvati loptu, Lili pobegne i "odaje" je samo uvo ili drugi deo tela koji "izviri". Ona tako čeka da joj se baci sledeća lopta“, kaže vlasnica.

Evo gde se krije lukava Lili!

Pre nego što je ovu fotografiju podelila na internetu, Maryapc je napisala da je njenoj porodici bilo potrebno mnogo vremena da pronađu dva psa.

"Moj tata nije mogao da je nađe, pa smo mu pomogli. Plakao je od smeha kad smo mu pokazali gde se psi kriju", priseća se vlasnica genijalnih skrivača Donija i Lili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nit manjeg, nit upornijeg psa: Kad se džek rasel zainati pa počne da čupa korenje

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari