• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž odveo psa u šetnju, sumnjičava žena krenula u potragu: Uhvatila ih na delu i snimila, internet pukao

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamera uhvatila pokušaj čoveka da iskoristi izlazak sa psom kako bi uradio nešto što mu je očigledno očajnički trebalo

  • 1
Pas u automobilu Foto: Pixabay/Pexels

Debra Kertis, koja ima TikTok nalog @englishharri, postala je sumnjičava kada je njen suprug izveo njihovog engleskog buldoga Harija u šetnju. Nakon što je posumnjala u muževljevu nameru, Debra se dala u potragu za "beguncima" i uskoro ih je pronašla: pas i njen muž bili su na prednjim sedištima u automobilu i blaženo su - hrkali!

Žena ih je snimila kamerom i snimak postavila na TikTok gde je pregledan više od 300.000 puta!

Komentari su se ređali: korisnicima mreže potez Debrinog muža bio je veoma simpatičan, čak su stali u odbranu para koji drema i našalili se:

"Tačno je da su prošetali, ali samo do auta, tako da se i to računa“.

Drugi komentatori su bili oduševljeni Harijevim blaženim izrazom lica dok je spavao i duhovito su primetili da je dremka u kolima najverovatnije bila njegova ideja.

@englishharry #dog #englishbulldog #emptynest #dogmodel #lovestory #fatherson #walk #dogwalker #truestory #caughtoncamera ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Dremanje nije iznenađujuća Harijeva navika, jer psi provode značajan deo dana spavajući. Dužina sna menja se u zavisnosti od njihovog raspoloženja ili aktivnosti, a poznato je da stariji psi i veće rase, poput buldoga, zahtevaju više sna da bi izdržali nalete energije tokom dana.

Iako mnogi psi uživaju u spavanju i maženju, važno je da budu i aktivni i da izlaze redovno u šetnju, najmanje jedanput dnevno. Manji psi trebalo bi da idu u kraće šetnje, jer se lako zamaraju, a ne mogu uvek da drže korak sa vlasnikom, niti su sposobni za iscrpljujuće trčanje, piše Newsweek. Veće rase, poput labradora ili australijskog ovčara, treba da imaju šetnju u trajanju od 30 do 60 minuta kako bi bili zdravi i ostali u formi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Izgleda da je baš nervozan kada ovoliko trubi: Kada pas preuzme volan

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari