• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojci koju TikTok obožava slavu donele mačke: One su "eksperti" za garderobu, detalje i sređivanje stana

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumi i Poni su mezimice influenserke @champagneunicorns čiji se video zapisi "vrte" na društvenim mrežama po više desetina miliona puta

  • 0
Mačka i influenserka Foto: Printskrin/TikTok/@champagneunicorns

Prepoznatljiv i zanimljiv dnevni "autfit" je imperativ gotovo svake osobe koja prati modne trendove. "Uparivanje" obuće sa garderobom i usklađivanje boja, uz odabir modnih detalja je svakodna "obaveza" i nju malo ko može da poremeti, osim možda mačaka influenserki.

Neke vlasnice možda će se iznervirati odabirom garderobe koju im "pripreme" kućni ljubimci, ali ako se to pokaže dobrim u milionima pregleda na društvenim mrežama, nema im druge nego dsa izađu takve u javnost!

Međutim, neke dame imaju sreću da njihovi kućni ljubimci nisu "operisani" od mode, kao što je slučaj sa TikTok zvezdom @champagneunicorns.

Život ove devojke "vrca" od boja i detalja za čiji izbor su zadužene njene mačke Sumi i Poni.

@champagneunicorns girls just want to have fun 💖🌈🌸✨ https://liketk.it/4lQbu #cat #cats #catlover #jewelry #grwm #pets #jewelrytiktok ♬ original sound - champagneunicorns

Osim što pomažu vlasnici u svakodnevnom oblačenju i obuvanju, odabiru nakita i drugih modnih dodataka, reklo bi se da su pravi eksperti za sređivanje, renoviranje, pakovanje i uređenje doma.

@champagneunicorns trying my best to package your @MeMakePretty 🌈✨ orders 🤣🤣🤣 #cat #cats #catlife #funnycats #workfromhome #catmemes #workfromhomelife ♬ original sound - champagneunicorns

Pozivamo mlade influenserke da pogledaju video zapise ove nasmejane devojke i njenih asistentkinja-mačaka čiji pregledi na TikToku, a i drugim društvenim mrežama, premašuju desetine miliona, dok se lajkovi broje "samo" stotinama hiljada!

@champagneunicorns the sweetest outfit for a chilly day 💖❄️ sweaters: vintage pink pants: @zara trays: @memakepretty earrings: @okayokayco lipgloss: @limecrime scarves: @verloop purses: @anthropologieofficial shoes: @stevemadden #grwm #cat #cats #catmemes #catfashion #style #fashion #outfitinspo #catmeow #colorful #maximalism ♬ original sound - champagneunicorns

Jedan od najgledanijih snimaka ima 15 miliona pregleda i bezmalo 2 miliona lajkova. Kad je reč o komentarima, oni nisu uvek blagonakloni. Ipak, ljudi koji prate @champagneunicorns oduševljeni su enterijerom doma u kome živi, jer je njena svakodnevica obojena svim bojama duge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Presmešno: Ljuto mače čuva svoje pare

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari