• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pas kome je grumer unakazio "frizuru": Šta mislite, da li će sa ovim komičnim šiškama ići napolje samo noću

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepi koker španijeli imaju mnogo dlake koju treba redovno šišati da im ne bi padala u oči, ali u Milinom slučaju izgleda da se "šišač" malo zaigrao

  • 0
Pas sa šiškama Foto. Printskrin/TikTok/@magymekha

Vlasnica prelepe koker španijelke "poludela" je jer je njena kućna ljubimica prošla kao "bosa po trnju" nakon posete najgorem grumeru na svetu: divna Mila otišla je da joj oblikuju "frizuru", ali se vratila sa najkomičnijim šiškama na svetu!

Na društvenim mrežama, Milina vlasnica Megi se izvinila svom psu zbog propusta i napisala da je zapala "najgorem grumeru na svetu".

Poznato je da koker španijeli imaju mnogo dlake koju treba redovno skraćivati kako im ne bi padala u oči. Ali, u ovom slučaju izgleda da "šišač" nije bio u "fazonu". Iako je Milina dlaka na telu bila dobro sređena i njene mekane uši su nakon tretmana izgledale uredno i čisto, dlaka na vrhu glave, odnosno čelu ličila je na pravi užas, prenosi Thesun.

Na snimku koji je Megi objavila na profilu @magymekha zlatokosa koker španijelka ima ravne, guste šiške koje liče na zavese!

"Tako mi je žao, Mila", napisala je Megi na snimku, moleći svog psa za oproštaj.

Video zapis objavljen na TikToku već ima preko 600.000 pregleda i skoro 20.000 lajkova.

Ljudi su se začas prisetili "dvojnika" za Milu, a među slavnima su Nik Karter (iz 90-ih), lik Kurtana iz BBC serije "Ova zemlja", a neki su čak spomenuli "Backstreet boys".

U moru duhovitih komentara neko je napisao i da "ne bi trebalo da se smeje, ali pas deluje urnebesno divno".

Snimak o Mili sa presmešnim šiškama možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Grumer mu "radi o glavi", on uživa: Mačak je toliko miran na šišanju da ne znamo da li je pravi

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari