• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda kad štene ši cua prvi put dođe na plažu: Hrabro je ušlo u vodu, ali je ubrzo usledio preokret

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj čupko izgleda više voli sunčanje umesto plivanja

  • 0
Ši cu Foto: Shutterstock/everydoghasastory

Kada živite blizu obale, ne morate da čekate savršen letnji dan da biste išli na plažu, jer čak i po lošem vremenu možete hodati po pesku i osetiti vodu između nožnih prstiju.

Vlasnici pasa koji imaju sreću da budu blizu mora znaju koliko njihovi ljubimci vole izlete i zabavu na plaži i upravo tome su se nadali vlasnici ši cua po imenu Peni. Ipak, reakcija njihove sićušne kuce na okean nije bila onakva kakvu su očekivali. Iako je bilo povuci-potegni, čini se da su se svi zabavili na plaži 5. juna, uključujući Peni, o čemu svedoči snimak koji je postavljen na TikTok nalogu @pennishihtzunot. Možda će sledećeg puta Peni biti više raspoložena za kupanjac, piše Pethelpful.

Ovo malo, hrabro štene imalo je sve samopouzdanje ovog sveta dok nije ušlo u vodu, a onda je napravilo zaokret od 180 stepeni: moguće je da je voda bila hladnija od uobičajene kupke, a Peni je pokušala da zapliva u okeanu, i to je savršeno uradila, ali se ubrzo predomislila!

Gledaoci videa bili su oduševljeni hrabrošću male Peni, ali ih je izgleda najviše oduševio njen minijaturni prsluk za spasavanje koji je, prema rečima vlasnika, bio u broju XXS.

@pennyshihtzunot Do you know how hard it was to find a life jacket that small?! 😆🥹🤿 . . . . #dogsoftiktok #shihtzu #shihtzupuppy #puppytiktok #doglover #petsoftiktok #shihtzusoftiktok #puppylove #puppylife #miniature #adorable #cute #puppies #puppy #fypage #dogswimming #dogadventures #dogbeach #annapolis #puppydog ♬ original sound - <3

Iako je Peni odustala od plivanja u okeanu, vlasnici se nadaju da će narednog puta biti mnogo zainteresovanija i da će se u njoj probuditi avanturistički duh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Medenjak ši-cu Mabel koji obožava da se kupa

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari