• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnici kućnih ljubimaca poludeli za novim izazovom: "Šape u" munjevito se širi društvenim mrežama

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve omiljeniji trend među ljudima koji imaju četvoronožne prijatelje

  • 0
Pas Foto: Shutterstock/Thiago Diaz

Najnoviji trend među vlasnicima kućnih ljubimaca i njihovim četvoronožnim prijateljima sve više se širi društvenim mrežama koje su bukvalno preplavljene snimcima vlasnika i njihovih ljubimaca koji učestvuju u ovom "zaraznom" i simpatičnom izazovu.

Izazov je vieše nego jednostavan: u njemu treba da učestvuju najmanje dve osobe i njihov pas, a igra se svodi na to da ljudi "preklapaju" ruke, odnosno stavljaju ih jedne na drugu i čekaju da njihov pas poslednji stavi šapu, kao šlag na tortu.

Ovaj trend ne upražnjavaju samo vlasnici pasa: i "mačkari" su sve zainteresovaniji za najnoviji izazov. Mnogi korisnici društvenih mreža snimaju pokušaje da ljubimce nauče novom triku, a neki video snimci već imaju milione pregleda na TikToku i Instagramu.

Vlasnici priznaju da su njihovi ljubimci ponekad veoma spori, pogotovo ako izazov sprovode sa više životinja, pa su primorani da snimke ubrzaju, jer bi njihovo prikazivanje predugo trajalo.

@herbertandclover The tail wags after she puts her hand up 😭 #doghandhold #dogpawtrend #dogpaw #holdingpaws #englishcockerspaniel #cockerspaniel ♬ original sound - Joanne 🤍

Većina pasa "ukapira" štos i uspešno završi izazov, ali uvek ima onih koji ne žele da se "smaraju" učenjem trika. Pojedini vlasnici oslanjaju se na poslastice kojima žele da nateraju svoje pse da stave šape na njihove ruke.

@fatfatpankocat
 
♬ Jacob and the Stone (Slowed) - Emile Mosseri & sped up + slowed

Da li ste i vi isprobali novi izazov sa svojim ljubimcima? Šaljite nam svoje snimke kako bismo zajedno uživali u njima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Preslatki retriveri uleteli u zagrljaj svojih vlasnika: Nema maženja bez nas!

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari