• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Okačena maca ili vešta kreacija: Ove torbe izgledaju kao mačke, svaka košta 180 evra i ljudi misle da su žive

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica The Kitty Purse prikazala je četiri najpopularnija modela svog brenda u video zapisu koji na TikToku beleži višemilionske preglede

  • 0
Tašna u obliku mačke Foto: Printskrin/tiktok.com/@kitty_purse

Svi koji prate modne trendove znaju za aksesoare nesvakidašnjeg izgleda koji su inspirisani životinjama: one izgledaju kao da su žive, a cena im nije nepristupačna: za malo manje od 200 evra možete kupiti dlakavu tašnu-mačku za koju će vas mnogi pitati da li je - živa!

Vlasnica The Kitty Purse na društvenim mrežama, tačnije svom TikTok nalogu @kitty_purse, prikazala je četiri najpopularnija dizajna ovog brenda, ali kaže da ima mali problem.

Fanovi mode tvrde kako ne mogu da se odluče da li ove torbe "vole" ili "mrze". Torbe u obliku cilindra, sa kaišem za rame i preko tela, dugačke su preko 30 centimetara i svaka ima živopisno mačije lice na jednom kraju i rep koji visi na drugom kraju, prenosi Thesun.

Torbe se prodaju po ceni od oko 180 evra, ali ima i modela sa sijamskom mačkom koja je malo skuplja i košta 200 evra. Neki modeli su na akciji, pa na prolećnoj rasprodaji koštaju oko 110 evra.

Kreatorka i osnivačica "Kitty Purse" prikazala je crni, sivi, beli i sijamski dizajn u video zapisu koji je postao viralan: on je pregledan skoro 14 miliona puta!

@kitty_purse
Choose your Kitty Purse 🐈👜💕
♬ original sound - Justin wyss

"Bio mi je potreban minut da shvatim da nisu stvarne", našalila se jedna gledateljka snimka.

"U početku sam mislila da je stvarna“, ponovila je druga osoba.

Neki kupci su rekli da se zbog neobičnog dizajna torbe osećaju nelagodno, dok drugi nisu mogli da "razluče da li su torbe za decu ili za odrasle".

"Neka vaša ljubav prema svim mačijim stvarima zablista uz našu ultrameku torbu, napravljenu za one koji se dive eleganciji mode inspirisane macama", piše u objavi posvećenoj torbicama od visokokvalitetne veštačke kože i veštačkog krzna.

"Ova torba kombinuje šik sa osećanjima", "Ona je dodatak sa efektom šape za pokazivanje vašeg mačijeg stila", "Prigrlite mačke gde god da krenete"... samo su neki od natpisa o ovim neobičnim tašnama.

@kitty_purse
White kitty started it all 🤍👛🐈
♬ Obsessed x B.A.D. x In For It - SojEdits

Uprkos tome što je dizajn torbe ipak delo amatera, neki TikTokovci su priznali da ih ipak žele.

"Iako imam više od 40 godina, mnogo je želim. I ne stidim se toga", priznala je jedna žena.

Ovo samo potvrđuje pravilo da svaka roba nađe svog kupca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari