• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mačka "umire" svaki put kad hoće da izmoli hranu: Urnebesni video zbog koga internet puca od smeha

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvorogodišnja narandžasta mačka Mejsi ima dramatičnu strategiju da bi dobila obrok koju godinama svakodnevno uvežbava

  • 0
Mačka Foto: Printskrin/tiktok@rypeacock

Video koji se izvesno vreme "vrti" na društvenoj mreži TikTok, a postavila ga je vlasnica mačke (i naloga) @rypeacock, pokazuje svu prepredenost kućne mačke koja ne preza od lukavosti kojom želi sebi da ugodi i obezbedi ono u čemu najviše uživa.

Svaki vlasnik mačke će potvrditi da njegova mezimica na specifičan način zna da "kaže" da je vreme za večeru, i to čini glasnim mjaucima ili umiljavanjem. Ali četvorogodišnja Mejsi ima daleko dramatičniju strategiju: pretvara se da bukvalno - umire od gladi, prenosi Newsweek.

Promoterka Rajli Pikok je vlasnica neobične riđe mačke i podelila je video na TikTok-u 25. aprila na kome se vidi njena lukava Mejsi kako leži na leđima, savršeno mirno, sa šapama sklupčanim na stomaku.

Pikok koja dolazi iz Nove Škotske u Kanadi, izjavila je da Mejsi godinama vežba "umiranje", a vlasnici je sve to neverovatno slatko i smešno.

U snimku, koji je pregledan skoro milion puta, Pikok prilazi Mejsi koja se ne pomera sve dok se vlasnica ne nađe direktno iznad nje. Mačka tada otvara oči i trza glavom, kao da želi da pogleda da li ima hrane.

@rypeacock Everyday occurrence 😅 #indoorcat #life #mygirl #orangecatsoftiktok #catsoftiktok #supper #kittycat #funnycat #cat ♬ Only Time - Enya

Pikok je na video snimku napisala:

"Pretvara se da je mrtva kako bi mi stavila do znanja da je gladna!" i dodaje da je to svakodnevna pojava.

Pošto je udomila Mejsi iz Centra za spasavanje kada je životinja bila stara samo 9 nedelja, Rajli Pikok kaže da se gotovo i ne osvrće na mačkinu glumu. Ona kaže da macu ponekad počasti u vreme van obroka.

Mejsi je, kako tvrdi, veoma trapava maca koja ne ume da održava ravnotežu, pa je ovakve situacije mnogo zasmejavaju.

Američko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama (ASPCA) kaže da je normalno da mačke budu "veoma zahtevne u vreme kad treba da dobiju obrok".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari