• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imperijalistički marš" papagaja koji luduje uz muziku iz Ratova zvezda: Zar nije pravi pernati Dart Vejder?

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznate zvučne vibracije iz jednog od najgledanijih filmskih ostvarenja osvojile su simpatičnog ljubimca koji uz taktove nota raste "kao kvasac"

  • 0
Papagaj Dart Vejder Foto-kolaž: Shutterstock

Ako ste obožavatelj Ratova zvezda, nećete odoleti ovom videu koji je na popularnom TikToku i nalogu @laladobby podeljen sredinom aprila i daje kompletnu atmosferu iz ovog filma zahvaljujući papagaju obožavatelju popularnog marša negativca Darta Vejdera!

Dobi je amazonski papagaj koji očigledno "gazduje" kućom i iz sobe u sobu hoda kao gospodar, a polet mu očigledno daje muika koju sluša i uz nju očigledno "raste".

Video je relativno kratak i prikazuje Dobija kako hoda kroz sobu u svom domu, ali njegovo "korčanje" više je nalik marširanju: on ponosno drži glavu, a "ramena" su mu zabačena i zaista delkuje kao Gospodar svemira!

Proverite da li je zvuk ovog videa dovoljno pojačan i uživajte u nastupu amazonca Dobija koji maršira u ritmu popularne pesme iz Ratova zvezda, prenosi Pethelpful.

U naslovu video zapisa piše da gledaoci imaju priliku da upoznaju "Dart Dobija, kralja amazonaca", uz još nekoliko reči koje slave ovog posebnog kućnog mezimca.

@laladobby Darth Dobby the emperor. The King of Caiques. Sith of the Parrots. Praise Lord Dobby! . . #bird #parrotsoftiktok #trending #petlover #parrot #trend #caiqueparrot #birds #parrots #pet #funny #pets #foryoupage #love #petsoftiktok #viral #explore #meme #caiques #foryou ♬ Star Wars - The Imperial March Theme - Geek Music

Komentatori su bili oduševljeni snimkom.

"Savršena muzika za pticu koja očigledno zna šta radi", napisao je jedan komentator.

"Dart papagaj!", napisao je drugi i dodao da je ptici potrebna kaciga Tamnog viteza iz Ratova zvezda.

Papagaji ove vrste su veoma zabavni i inteligentni, uživaju u muzici i vole da igraju, žele da se stalno nečim zabavljaju i da budu aktivni, u suprotnom postaju destruktivni. Osim igre, oni uživaju u kupanju i tuširanju, nisu pričljivi, iako vole da oponašaju zvuke koje čuju. Iako ne mogu da "razgovaraju", glasni su i vole da privlače pažnju i poznato je da su tvrdoglavi. Ako izlete iz kaveza, teško se u njega vraćaju i nisu dobar izbor ptice za vlasnika početnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari