• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre posete grumeru bila je samo mačka: Hiroviti vlasnik naručio poseban stajling kućne mezimice

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina ljudi koji su pogledali video smatra ovu mačiju transformaciju divnom i hvali grumera koji je njeno krzno majstorski preoblikovao

  • 0
Mačka i Godzila Foto. Shutterstock/Chiondb

Pogledajte transformaciju obične mačke koja je, zahvaljujući izgledu krzna inspirisanog junakom jednim od najpoznatijih horor filmova, postala poznata i dobila nadimak "Katzila". U video zapisu, koji je objavljen početkom godine, mačka je na zabavan način postala mini replika legendarnog filmskog čudovišta Godzile.

Jedinstveni zahtev vlasnika upućen grumeru bio je da stilizuju mačije krzno na leđima tako da ima šiljate "izrasline" nalik Godzilinim, prenosi AnimalsAroundTheGlobe.

Ova mačka, koja je prema rečima vlasnika i grumera, već imala neobične šare duž leđa, nije uzalud dobila nadimak Katzila, jer je, osim novog imidža, poznata po tome što "teroriše" svoju posudu sa posipom.

Grumerov posao pokazao se spektakularnim, jer mu je zahtev vlasnika za novim imidžom mačke predstavljao dobar izazov.

Hir ili simpatična idfeja, tek novi izgled mačke pretvorio je Katzilu u slavnu ličnost među prijateljima, porodicom, ali i na društvenim mrežama.

Mi ćemo se suzdržati od komentara.

Šta vi mislite o mački Katzili?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari