• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotograf rešio da snimi najnemirnije narandžaste mačiće: Ove male "buve" zaista su opravdale reputaciju

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Profesionalni fotograf NIls poželeo je da napravi seriju snimaka i fotosa "đumbir" mačića, ali je spržio milione živaca dok nije obavio posao

  • 0
Narandžasti mačići Foto: Shutterstock/De Jongh Photography

Većina ljudi misli da su mačke rezervisane i neprijateljski raspoložene životinje, ali iskreni ljubitejli životinja znaju da se to ne odnosi na sve mace, pogotovo ne narandžaste, popularne "đumbirke". Ove životinjske se glupiraju, skaču, prevrću i zabavljaju na sve moguće načine, pa ako neko pokuša da ih fotografije u "stavu mirno", najverovatnije će posle par sati znojenja i krivljenja shvatiti s kim zapravo ima posla, prenosi Pethelpful.

Možemo da kažemo samo da nam je žao zbog jednog jadnog fotografa koji je nedavno pokušao da natera dva narandžasta mačeta da poziraju tokom fotografisanja. Reći ćemo samo da su konačni rezultati bili sve samo ne savršeni.

Nils, fotograf mačaka, imao je pune ruke posla kada su se na njegovoj foto sesiji pojavile dve narandžaste mačke.

Sudeći po drugim video snimcima koje Nils objavljuje na TikTok nalogu @furryfritz, većina mačaka nije bila tako živahna i nemirna. Budući da je profesionalac, Nils se veoma dobro snašao sa neposlušnim mačićima.

U snimku koji je podeljen na mreži, Nilsov pomoćnik je mačićima iznad glava morao da maše igračkama kako bi ih naterao da obrate pažnju i fokusiraju se na slikanje.

Srećom, to je nekako upalilo. Ali, kada je kasnije fotograf pokazao rezultate snimanja, to je izgledalo kao neki divan haos.

@furryfritz Orange kitties are so fun 🍊😹 📸 which shot is your favorite? #furryfritz #catographer #cats #kittens #orangecat #cutekitten #funnycats #gingercat #catphotography ♬ Oui,Oui,Oui,Oui - Sacha Distel

"Ovo je samo obično fotografisanje narandžaste mačke sa predvidljivim rezultatima", našalio se Nils u naslovu. "Narandžaste mace su tako zabavne".

Nijedna osoba u odeljku za komentare nije napisala iznenađujući komentar.

"Poslednji je pobednik", našalila se jedna osoba.

"Toliko su slatki u sopstvenom haosu“, razmišljao je drugi komentator.

„Bavite se jednim od najboljih poslova na svetu", pohvalio je Nilsa jedan poštovalac njegovog rada na TikToku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari