• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad je neko toliko sićušan da komotno stane u džep na majici: Verujete li i vi u ovo što vidite

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Hranim je mlekom pomoću kapaljke za oči, jer je majušna i ne može da s takmiči sa drugima", kaže ovaj brižni čovek

  • 0
Minijaturni pas u džepu Foto: Printskrin/@hoest

U svakom životinjskom porodu postoji neko 13. prase, ili treće smetalo ili pak neko ko "ispadne" drugačiji od ostalih, ali ima neverovatnu snagu i želju da preživi: zato bi bilo nehumano da mu se ne pomogne, što je bio slučaj i sa čovekom koji je odlučio da makar nakratko pruži ovom nevoljniku topli - džep!

Na snimku koji je pre tri dana osvanuo na TikToku, na nalogu @hoest, vidi se stariji muškarac koji u džepu majice drži nešto dragoceno i ubrzo pokazuje šta krije u ovom malom ali sigurnom utočištu.

Imamo priliku da vidimo kako iz njega izranja najslađa njuškica jednog crnog francuskog buldoga.

"Hranio sam je mlekom pomoću kapaljke za oči, jer je premala i ne može da se takmiči za hranu sa većim štencima", kaže autor snimka koji ima 17 miliona pregleda i 1, 3 miliona lajkova.

@hoest Fed her with an eye dropper with milk because she's too small and can't compete with the larger puppies for milk 🥹😭 (@dillon_jim) #dog #dogsoftiktok #puppy #cute #wholesome #funny #hoest ♬ original sound - Hoest

Komentari su mnogobrojni i raznovrsni, pa osim onih sa "ijaaaaao" reakcijama, pojavljuju se i napisi koji su malo "trezveniji", poput onog komentatora koji pita:

"Šta ako ne bude mogao da diše (samo pitam)?"

"Zaštitite ovog čoveka po svaku cenu", zamolio je drugi.

"Naše lokalno prihvatilište za pse prepuno je mladih "francuza" zbog preteranog razmnožavanja. Mnogi od njih su samo ostavljeni", poručuje jedan korisnik TikToka.

"Možeš je nazvati "Džep", našalio se još neko, dok je jedan od gledalaca bio "preduzimljiv" i zatražio - 10 takvih štenaca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari