• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jazavičar ukrao kroasan svom vlasniku: Ovaj nevaljalko nema ni mrvu kajanja, a usudio se da se ljuti i reži

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dimsum Braun je pas čiji je vlasnik imao previše poverenja i ostavio je ispred njega tanjir sa ukusnim pecivom. Kakva greška!

  • 0
Jazavićar Foto: Shutterstock/Masarik

Svi znamo da kućni ljubimci obožavaju hranu sa našeg stola i postaju iznenađujuće podmukli kada pokušavaju da dođu do nje. Dimsum Braun je jazavičar čiji vlasnik verovatno ima puno poverenje u njega, jer je ostavio tanjir sa kroasanom na kauču u dnevnoj sobi. Ipak, kad se vratio, tanjir je bio prazan, a Dimsum je slatko žvakao ukusno pecivo.

Vlasnik  Disum Brauna podelio je ovaj video početkom aprila. Na zapisu se vidi Dimsum koji uživa u poslastici na kauču, a vlasnik zvuči iznenađeno otkrivši da hrane nema na tanjiru kada se vratio u sobu, prenosi Pethelpful.

Pojačajte zvuk dovoljno glasno kako biste slušali Dimsum Brauna koji protestuje dok vlasnik pokušava da uzme svoj kroasan!

Iznenađujuće je da Dimsum nije pokazao nimalo kajanja i nije hteo da pogleda vlasnika u oči, čak je zarežao na njega, kao da je hteo da kaže: "Odstupi, to je sada moje!"

@dimsum.brown Naughty sausage 🥐🥐🥐 #weeniedog #sausagedog #fyp #daushandsoftiktok #minidaushund ♬ original sound - dimsum brown

Gledaci su ostavili mnogo komentara ispod videa.

"Onog trenutka kada vidite to "bočno" oko, znate da je gotovo", kaže jedan.

"Kada ih uhvatite, oni pokušaju da žvaću tako brzo da im ne možete uzeti ono što su ukrali“, konstatuje drugi korisnik TikToka.

"Imaš sreće što nisi izgubio prst pokušavajući da to vratiš!", duhovito je primetio neko.

Kroasani nisu dobri za vašeg psa, jer sadrže mnogo putera. Iako maslac nije toksičan za pse, nema nikakvu nutritivnu vrednost i pun je masti. Iako postoji hrana koju možete bezbedno davati psu, ima mnogo namirnica koje ne smete davati svom ljubimcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari