• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan muškarac pokušao je da isprovocira pauna: Video koji se sluša "odvrnut" na najjače

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

TikToker Daren zaustavio je auto zbog pauna i poželeo je da s njim "popriča", a vi pogledajte zašto je njihov snimak pregledan 21 milion puta za samo sedam dana

  • 0
Paun Foto: Pixabay/dolm06

Ako ste nekada imali životinju, ili je imate kao kućnog ljubimca, verovatno ste pokušavali da oponašate zvuke koje ispušta u nadi da će ona reagovati. Ipak, većina životinja u tom trenutku će vas samo pogledati, kao da ste sišli s uma i neće ništa uraditi da pokaže kako zna šta pokušavate.

TikToker Daren i sam je poželeo da se oproba u ovoj zamisli.

Želja mu se ispunila, jer mu je ptica odgovorila!

Početkom aprila, Daren je bio u autu kada je ugledao prelepog pauna pored puta.

Daren se zaustavio da ga pozdravi i dok se paun približavao automobilu, čovek je poželeo da sa pticom "porazgovara", pa je zagraktao.

Ono što se desilo treba samo odslušati, zato pojačajte ton na najjače, predlaže Pethelpful!

@darren8316 #funny #bird ♬ original sound - Darren83

Posle paunovog odgovora, Daren je mogao samo da zaključi: "Ovo nisam očekivao!"

Daren je zahvaljujući video zapisu, koji je podelio na nalogu @darren8316, dobio 5 miliona lajkova i više od 20 hiljada komentara, a za nedelju dana kojiko je prošlo od postavljanja na TikTok, video je pregledan više od 21 milion puta!

Iako se ne zna da li je ovo bio divlji paun ili nečiji kućni ljubimac, neočekivano je to što je paun čoveku uzvratio, odnosno odgovorio na provokaciju!

Paunovi su glasne ptice koji ispuštaju oštre krike, izuzetno jake u periodu parenja, pa ukoliko ste čuli pauna kako krešti, znate koliko to oglašavanje može da bude dosadno.

Možda ćete trpeti paunovu pesmu uoliko je on vaš kućni ljubimac, ali verujemo da vaše komšije neće biti srećne zbog takve buke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari