• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj pas toliko voli svoju vlasnicu da je spreman da žrtvuje svoj nos samo da ona ostane kod kuće

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatni retriver bio je tužan kad je shvatio da će njegova vlasnica izaći iz doma, ali nije hteo da se preterano ponizi, samo malčice...

  • 0
Pas Foto: Printskrin/TikTok/@hoest

Mnogi psi doživljavaju veliko razočarenje kad njihovi vlasnici počnu sa pripremama za izlazak iz kuće i neretko im smetaju dok se oblače i obuvaju, prave scene pred ulaznim vratima, valjaju se i razvlače ne bi li ih "umilostivili" da ostanu s njima.

Ovaj kucov rešio je da ostane gospodin u svojoj tuzi i da pokaže koliko ga "boli" odlazak vlasnika, a da se pritom ne ponizi previše.

Na TikToku je objavljen fenomenalan video zapis psa koji se trudi da zadrži vlasnicu tako što kao zadršku vratima koja treba da se zatvore koristi - njušku!

"Žao mi je što ne mogu da dođem danas, moj pas je previše tužan", napisala je vlasnica ovog psa koji se očigledno ne boji da ostane bez nosa!

Sa skoro 3 miliona pregleda, ovaj video jedan je od omiljenih na nalogu @hoest gde ima više od 320.000 lajkova i preko 1.200 komentara.

@hoest "Sorry I can't come in today - my dog looks too sad." 😭 (@goldengremlinz) #dog #dogsoftiktok #goldenretriever #cute #wholesome #funny #hoest ♬ original sound - Hoest

"Bio je spreman da žrtvuje svoj nos", primetio je jedan gledalac videa.

"Zlatni retriveri.. oni samo žele da budu uz vas", kaže drugi.

"Njegov nos se samo lagano zgnječio i to je najslađa stvar dok je razmišljao "Skidaj mi nos, i dalje ću biti ovde", piše treći korisnik TikToka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari