• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sendviči za pse koje pravi ova žena izgledaju fenomenalno: Gurmanluci zbog kojih i vlasnicima ide voda na usta

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

TikTok video zapis o tome kako se pravi sendvič "Bark Mi" za samo dva dana "pokupio" pola miliona pregleda i skoro 55.000 lajkova

  • 0
Pas Foto: Shutterstock/Anneka

Imate psa? Da li mu pravite grickalice ili poslastice? Mnogi vlasnici pasa to rade, a ljubimci se veoma obraduju kada im se ponudi ljudska hrana. Na TikToku postoji nalog @thecedlife, vlasnice pasa koja pravi gurmanske obroke za svoje ljubimce Sedrika i Edit i deli recepte kako bi ih i drugi vlasnici napravili svojim četvoronošcima.

Ona je u ponedeljak, 18. marta, objavila video kako je spremala sendvič "Bark Mi" za svoje pse i već je osvojila više od pola miliona korisnika ove mreže koji su pregledali video zapis, prenosi Pethelpful.

Snimak počinje tako što vlasnica pravi baget hlepčić.

Nakon što izvadi hleb iz pećnice, zalije ga domaćim sosom i premaže pilećom paštetom, a potom ga napuni isečenom svinjetinom i doda mnogo svežeg povrća.

Predstavljanje ovog gurmanskog sendviča ima ogroman uspeh.

@thecedlifeBárk Mì sandwich 😋♬ A Kiss to Build a Dream On - Louis Armstrong

Komentari koje su ispisali vlasnici ljubimaca ispod snimka su više nego duhoviti. Osim što su mnogi zatražili recept za baget, tu su i drugi komentari.

"Moj pas me je upravo pitao da li smo jadni!", piše jedan vlasnik.

"Moji psi samo su me pogledali i uzdahnuli", dodaje drugi, dok treći tvrdi da "strpljivo čeka da @thecedlife napravi kuvar za pse".

Mnogi vlasnici prave domaće poslastice, grickalice, obroke za svoje ljubimce, a neki im čak svakodnevno kuvaju hranu. Oni vole da imaju kontrolu nad namirnicama i sastojcima koje njihovi psi jedu i tačno znaju da njihovi psi dobijaju samo zdrave obroke. Neki vlasnici to moraju da rade jer su im psi alergični na aditive i druge dodatke u komercijalnoj hrani, dok pojedini psi imaju posebne potrebe, a ima i slučajeva da vlasnici žele da uštede novac.

Domaći obroci za pse su isplativi i lako se pripremaju, ali se treba posavetovati sa veterinarom o nutritivnoj vrednosti takve ishrane. Osim toga, ne treba smetnuti sa uma da postoje neki sastojci koje nikada ne treba dodavati u hranu za pse: potencijalno toksični sastojci koji mogu da naprave velike zdravstvene probleme ljubimcu su čokolada, ksilitol, avokado, sveže grožđe, suvo grožđe, crni luk, beli luk i makadamija orasi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari