• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena čula čudnu buku iz mašine za pranje sudova: Ono što je u njoj pronašla oduzelo joj je par godina života

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi ljudi na ormane i kućne aparate postavljaju zaštitne brave i druge zamke, ali to nisu nikakve prepreke za ova snalažljiva stvorenja

  • 0
Mačka u sudomašini Foto: Shutterstock

Neke mačke vole mirno da leže u domu, da zadovoljno predu i s vremena na vreme se premeste sa fotelje na kauč i obratno, dok druge mace imaju razigraniji temperament i šetaju domom u kome žive, upoznajući svaki njegov kutak, pod kojima se podrazumevaju i ormani, ladice, kuhinjski elementi, pa i unutrašnjost nekih većih kućnih aparata. Zbog toga mnogi vlasnici dopuštaju mačkama da slobodno istražuju mesta na koja će ionako spustiti svoje šape.

Jedna žena, vlasnica mačaka, nalazila se u drugoj prostoriji u kući kada je začula neobične zvuke koji su dopirali iz kuhinje. Posle kraće "istrage", žena je utvrdila da su vrata sudomašine ostala otvorena i da je u nju ušla jedna od tri porodične mačke, prenosi Newsweek.

Iz mašine za pranje sudova virio je rep crno-belog mačka Dživa koji se nekako "uglavio" u gornju policu aparata. Ovo je bio popriličan poduhvat, jer je gornja polica bila prepuna posuđa i zatvorena, tako da će ostati misterija kako je uspeo da uđe.

Video zapis o Dživu objavljen je na Instagram nalogu 3cats_2moms, a na njemu je objavljen i natpis: "Samo Dživove stvari".

Kada je shvatila da je Dživ u sudomašini, vlasnica je polako izvukla gornji deo kako bi ga oslobodila. Mačak je delovao zbunjeno, jer mu nije bilo jasno kako su ga uhvatili i zašto se fioka za sudove pomerila.

Snimak sa Instagrama brzo je dostigao status viralnog, donoseći vlasnici mačke više od 1,9 miliona pregleda, 50.300 lajkova i 476 komentara od ponedeljka. Srećom, žena je pronašla mačka u mašini pre nego što je pokrenula.

"Auuu, pa on pomaže u pranju suđa! Baš lepo od njega", prokomentarisao je jedan gledalac i dodao: "Čisto, sveže posuđe, a sa strane mačije dlake".

Drugi gledalac je "objasnio" da je ovo tipično ponašanje crno-belih mačaka, na šta je vlasnica odgovorila kako svi pričaju o nestašlucima narandžastih mačaka, ali su crno-bele mace prava pretnja.

Mačka u sudomašini Foto: Shutterstock/Nils Jacobi

Tuksedo ili crno-bele mačke su poznate po elegantnom krznu, ali iako imaju izgled člana kraljevske porodice ili kao da su se spremile za izlazak, njihov temperament je daleko od otmenog. Ove mačke su razigrane i odane poput psa.

Drugi vlasnici tuksedo mačaka potvrdili su njihovu nestašnu prirodu:

"Stavio sam zaštitne brave na kuhinjske ormariće, ali... Kol je naučio kako da stoji na zadnjim nogama i koristi prednje šape da bi otvorio ormarić, ušao u njega i jeo papirne ubruse".

Međutim, mašine za pranje sudova su mesta čija se unutrašnjost mora proveriti pre uključivanja, pogotovo ako imate mačke u kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari