• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Papagaj pobegao iz kaveza, uleteo u vitrinu, lomio stakleno posuđe i sve vreme se rugao vlasnici

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Papagaj Princ pokazao je koliko može da bude zločest i svojoj vlasnici umalo je izazvao srčani udar u videu koji je imao 15 miliona pregleda

  • 0
Papagaj Foto: Shutterstock/Paul Feikema

Neki kućni ljubimci su pravi anđeli, dok drugi, popot ptica, mogu da budu veoma nemirni, a njihova nestašna priroda dovodi ih u situaciju da postanu glavni krivci koji uništavaju vredne kućne predmete i dragocene uspomene.

Takav nestaško je i Princ, papagaj koji je na pameti definitivno imao haos kad je izleteo iz svog kaveza i uleteo u vitrinu u kojoj njegova vlasnica čuva kolekciju staklenih čaša i drugog posuđa.

Srećom po Princa, šteta koju je napravio nije bila velika.

Tami, vlasnica Princa, bila je veoma ljuta kad je videla papagaja u vitrini u kojoj drži sve svoje posebne staklene čaše i čaše, prenosi Pethelpful.

"Treba da izađeš!" rekla je Princu nakon što je vrisnula, ali je doživela nešto zapanjujuće: Princ joj se sve vreme rugao! On je čak igrao svoj mali "veseli ples" i veselo cvrkutao dok je Tami drhtala nad svojim posuđem.

U jednom trenutku, Princ je razbio jednu od Taminih omiljenih čaša.

"Bukvalno je izašao iz kaveza", tvrdi Tami koja kaže da se Princ nije zaustavio na "slučajnom" uništavanju: on je kuckao u čaše, zveckao njima i uranjao u šolje.

@tamiaoveres Prince loves chaos #birdsoftiktok #tiktokbird #birdvideo #petbird #petbirdsoftiktok #crazypet #crazypets #funnypet #funnypetvideos #funnypetsoftiktok #funnybird #funnybirdvideos #funnybirdsontiktok #funnybirdsoftiktok #fyppet #foryoupage #fyp #pettok ♬ original sound - Tamia

Gledaoci ovog snimka sa TikToka koji je imao skoro 15 miliona pregleda i 2, 1 miliona lajkova kažu da ovo nije slučajni incident.

"Princ zna da to ne voliš", istakla je jedna osoba.

"On je tako pametna ptičica. Nažalost, to zločesto koristi", našalio se neko drugi.

"Njegovo ludovanje bilo je provod njegovog života", kazao je treći korisnik TikToka, dok se neko zapitao:

"Da li neko pravi sobe u kojima ptice mogu da iskale bes"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari