• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolike su šanse da vam krava ukrade patike dok spavate: Ovo je dokaz da nikad ne treba reći "nikad"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na jednom od mnogobrojnih TikTok naloga vrti se urnebesni snimak krave koja je nonšalantno došetala do razapetog šatora jednog kampera i... ostatak priče će najverovatnije postati legenda

  • 0

Sedite na otvorenom, oko vas ni drveta ni žbuna, samo čisto nebo i - pljas: na glavu vam padne ono što ptice vole da izbace u letu! A možda odlučite da odete u nedođiju i da u njoj razapnete šator, a onda shvatite da tu ipak niste sami i još doživite čudo neviđeno - da vam krava ukrade obuću!

Ne, ovde nije reč o komičnom scenariju iz nekog filma tipa "opstanka", niti je u pitanju foto montaža.

Jednostavno se desilo: jedna krava sasvim slučajno se našla u patikama jednog kampera!

Na TikTok nalogu @koolpizm, kojji je samo jedan od mnogobrojnih profila na kome je osvanuo snimak "svete krave" u patikama, objavljen je video zapis koji je sa samo dvadesetak sekundi postao neviđena komedija.

Krava, koja je u neko doba dana, noći ili ranog jutra, zalutala u livadu, možda je ugledala razapeti šator, pa je prišla da vidi šta se zbiva.

Možda je šator bio postavljen na njenoj njivi, pa se naljutila i krenula u izvidnicu.

Šta god bilo, krava je nenadano nabasala na par patika koje je kamper uredno izuo ispred šatora.

Dva-tri koraka i hop: krava je upala u patike koje su po svemu sudeći bile baš u njenom broju!

@koolpizm Holy cow #outdoors #camping #fyp #koolpizm #learnfromkoolpizm #koolpizmfyp #cow #shoestiktok #omg #wow #noway ♬ original sound - Koolpizm

Misterija je u sledećem: da li je ovaj svojevrstan "kravlji" podvig snimio onaj koji joj je patike podmetnuo ili je neko čekao da vidi hoće li krava da se "obuje"?

Šta god da je rešenje ove zagonetke, poenta je u tome da šanse da krava ukrade patike nije ravna nuli, već je i te kako moguća!

Ovaj video još nije postigao milionske preglede, ali i to očekujemo, jer danas je sve moguće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari