• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koke, srećan 8. mart: Petao koji ne zna kud će pre, pa trči po dvorištu da pokaže svoj neobični autfit

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video zapis, koji je osvanuo na TikToku, pokazuje pernatog dasu u roze pantalonama koji mahnito juri po kokošinjcu i trčeći obilazi "carstvo"

  • 0

Da i živina ima smisla za modu dokazuje ovaj snimak koji komotno može da se iskoristi kao najava za neku "kokošiju" proslavu. Iako smatramo da sa životinjama ovako ne treba da se postupa, malo trčanja u pantalonicama petlu sa snimka nije ugrozilo zdravlje, iako mu je možda malo poljuljalo reputaciju i komoditet!

Video zapis, koji je osvanuo na TikTok nalogu @lyrikalmaster, prikazuje jednog pernatog dasu koji trči po dvorištu i bukvalno "uleće" u kokošinjac gde koke još "dremaju" ili se tek spremaju da izađu.

Ovo u suštini nije nikakva fantastična vest, jer nema ničeg neobičnog u tome da petao trči po dvorištu, ali je ovaj čuvar koka ipak poseban.

Junak današnjeg dana je petao kome je neko obukao pantalone i to ružičaste boje!

U natpisu koji je postavljen uz snimak stoji sledeće:

"Gledajte kako ovaj urnebesni petao pokušava da trči u pantalonama! Ko bi rekao da koke imaju smisla za modu!"

@lyrikalmaster 🐔👖 Watch this hilarious chicken attempt a pants run! 😂🏃‍♂️ Who knew chickens had a fashion sense? 😄 #FunnyChicken #ChickenInPants #FashionableFowl #Chickendance #FeatheredFunnies #fyp #viraltiktok #tiktok ♬ Real Flow - Instrumental - Lyrikal Master

Osim pregršti smajlova i lajkova, ovaj snimak nije iznudio značajnije komentare, ali to nije važno, jer znamo mnogo interesantnih činjenica o živini.

Živina može da razlikuje više od 100 lica svoje vrste. Izgleda da slonovi nisu jedini koji imaju odlično pamćenje!

Kokoške znaju ko im je gazda: one formiraju složene društvene strukture poznate kao "naredbe za kljucanje" i svaka koka zna svoje mesto na društvenoj lestvici.

Živina nema slepilo za boje niti vidi prigušene nijanse.

Ko voli da se sunča? Očigledno svi - ljudi, mačke, psi, lavovi, slonovi, pa i živina! Čak im ne treba krema za sunčanje!

Kokoške su uspavane lepotice: dok spavaju one prave brze pokrete očiju što znači da sanjaju kao i ljudi.

Koke buduće majke su poput ljudskih mama koje razgovaraju sa svojim bebama dok su još u stomaku: mama koka podučava piliće vokalizaciji pre nego što se izlegu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari