• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zdlavo, kuco, ja sam tu...": Pas prvi put osetio bebine udarce i zapanjio se, video pregledan 30 miliona puta

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Buduća mama @meggysuemalouf ne zapostavlja svog ljubimca koji je toliko privržen i dobar da su korisnici TikToka preplavljeni najdubljim osećanjima zbog njegove reakcija na nerođeno dete

  • 0

"Kada prvi put osetite udarce vašeg malog najboljeg prijatelja...", natpis je koji prati jedan od najslađih video zapisa čiji su glavni akteri jedan predobar pas i nerođena beba.

Snimak kućnog ljubimca koji se iskrerno zapanjio kad je, ležeći glave naslonjenje na trudnički stomak svoje vlasnice, osetio nejake udarce bebe, pogledan je više od 30 miliona puta i za to vreme dobio je preko 3 miliona lajkova i bezmalo 70.000 komentara.

Na TikTok nalogu @meggysuemalouf vlasnica deli sa milionskim auditorijumom najlepše sekvence iz svog života, a najromantičnije i najslađe su one koje oslikavaju trenutke uoči rođenja njenog deteta.

Buduća mama, međutim, ne zapostavlja svog psa koji je toliko privržen i dobar da su korisnici ove društvene mreže preplavljeni najdubljim osećanjima zbog njegovih reakcija na nerođeno dete.

Snimak pokazuje psa koji uživa u toplini tela trudne vlasnice, ali ga iz potpunog "kuliranja" diže udarac koji je osetio iz njenog stomaka.

@meggysuemalouf When you feel your tiny human bestie kick for the first time. Wait for his reaction 🥺💕 #pregnancy #pitbull #dogsofttiktok #foryou #fyp #baby ♬ come into my arms - november ultra

"Oči su mu zasvetlucale", primećuje jedan korisnik TikToka, opisujući reakciju psa u trenutku kad je osetio da beba "gruva" po njegovom obrazu.

"Ovo je neverovatan snimak... zadivljen sam", tvrdi drugi.

"Verovatno je već zaljubljen u malog čoveka koji će tek stići", primećuje neko treći.

"Izraz njegovog lica je rekao: Beba me je upravo dodirnula!"

"Nisam pomislio da ću ikad videti da nekoj životinji oči ovoliko sijaju"

"Ne, ne plačem".

"Ovo me je rasplakalo, moj pas je bio uz mene dok sam čekala bebu, i uz nju dok nije napunila 10 godina, ali je sada u psećem raju...", samo su neki od dirljivih komentara ispod videa koji je oduševio korisnike interneta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari