• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li sa patkama stvarno pliva petao: Uopšte niste pogrešili, a ovaj video ima veoma dirljiv početak...

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije bitno ko si i šta si, važno je prijateljstvo", poručuju pernati drugari koji se druže od najranijih dana, o čemu svedoči snimak od samo par sekundi

  • 0
Petao sa patkama Petao sa patkama (ilustracija) Foto: Shutterstock/Inspired By Maps

Sećate li se priče o ružnom pačetu? U jednoj pačijoj porodici, među jajima iz kojih su se izlegli preslatki pačići prekriveni žutim paperjem, pojavilo se veliko jaje iz koga se ispililo ružnjikavo pače velikih ustiju i kreštavog glasa. Braća i sestre pačići nisu imali ništa protiv svog čudnog brata koji se veoma razlikovao od njih, ali su počeli da ga izbegavaju, podstaknuti lošim ponašanjem drugih životinja.

Mali "uljez" shvatio je da je nepoželjan, pa se pretužan povukao iz porodice koja ga nije želela, ali je nedugo zatim saznao kome zapravo pripada: postao je divan beli labud!

U životinjskom svetu ima mnogo primera mladunaca koji su se na ovaj ili onaj način našli u gnezdu, brlogu, rupi.. pa i zagrljajima drugih vrsta.

Snimak sa Instagrama čiji kadar objavljujemo svedoči o tome da na ovom svetu ima mesta za sve, uvek i svuda.

Na snimku se kao retrospektiva vide aktivnosti prvih dana jednog pileta koje po svaku cenu želi da se druži sa pačićima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ducks lover🐥💕 (@duck._lover)

Hrabrost mališana je tolika da on bez razmišljanja skače u vodu u kojoj pačići plivaju sa majkom.

A da ovo pile nije uzalud "trčalo" za društvom druge vrste, pokazuje nastavak snimka: u njemu je pile postalo petao i uživa u plivanju sa svojim starim pačijim prijateljima!

"Ovo pile ostalo je sa patkama celog života", piše u video snimku koji otapa srca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari