• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatni retriver je kralj manipulacije: Vuče se i pretvara da je povređen da bi se vlasnik sažalio na njega

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U video zapisu koji je pre dva dana objavljen na TikToku i "zgrnuo" skoro milion pregleda, pas po imenu Guska hoda pognute glave, tuguje, vuče se kao "crevo" i na razne načine pokušava da privuče vlasnikovu pažnju

  • 0

Psi su veoma inteligentne životinje: oni mogu da osete naše emocije, shvataju ono što im pričamo, a neki su čak naučili i veštine pretvaranja i "podmetanja" vlasnicima.

Tako je pas sa neobičnim imenom Guska nasmejao internet, jer je pokušao da umilostivi vlasnika da se sažali na njega i obaspe ga dodatnom pažnjom i poslasticama. Guska se naime pretvarao da mu nije dobro, ali ga je vlasnik uhvatio u laži.

U video zapisu, koji je podeljen na TikToku na nalogu @golden_goose7, Guska hoda pognute glave, letargično, pa čak i hramlje. To je navelo njegovog vlasnika da mu posveti dodatnu pažnju, ali i da ga odvede veterinaru.

Sve je naravno brzo izašlo na videlo: pas je razotkriven, a njegov video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, privlačeći gledaoce širom TikToka i do sad je pregledan više od 930.000 puta, uz preko 124.000 lajkova.

Dok "ide" video, vlasnica objašnjava:

"Veterinar nije mogao da odredi problem, ali je prepisao lekove protiv upale. Kad se vlasnik vratio s posla... sav bol je kao magijom odnesen! Njegov plan je uspeo!"

Urnebesni post objavljen je uz natpis: "Kralj drame je briljirao u manipulaciji".

@golden_goose7 the king of drama has upgraded to the king of manipulation. #goldenretriever #drama #king #fake #limping #injuryrecovery ♬ Circus Music - The Hit Crew Kids

Jedan korisnik TikToka je prokomentarisao:

"Pas je "potrošio" 400 dolara na posetu veterinaru i rendgenske snimke i ništa nije pronađeno. Jeo je kuvanu piletinu i pirinač nedelju dana, ali nije bio raspoložen za pirinač".

Jedna korisnica TikToka napisala je da je veterinar njenom psu dijagnostikovao "sindrom princeze."

"Moj pas je zaboravio na koju nogu hramlje... kad nisam gledala, nije hramao, a kad bih ga pogledala, počinjao je da šepa suprotnom nogom", tvrdi treća korisnica platforme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari