• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva neustrašivost: Kamera snimila trenutak kad pas, koji je sam kod kuće, postaje neposlušni "demon"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ausidudl Artemis voli da istražuje svoj novi dom, ali shvata dve stvari: da ga neko gleda i da tog nekog nema, pa lagodno nastavlja da "trkeljiše"

  • 0
Ausidudl Ausidudl Foto> Shutterstock/Holly Anne Cromer

Radoznalost Artemisa, psa rase ausidudl (mešanac australijskog ovčara i pudle), nadvladala je njegovu poslušnost i lepo vaspitanje kad je ostao sam kod kuće, a "društvo" su mu pravile neraspakovane kutije.

Pas je izgarao od želje da pogleda šta se nalazi u njima. Ali dok je njegov nos istraživao sadržaj kesa i kutija, iz kamere za kućne ljubimce začuo se glas koji ga je zvao po imenu i govorio da "ode na svoje mesto".

Ispostavilo se da su Artemisovi vlasnici proveravali kameru koja snima šta njihov ljubimac radi dok je sam u kući. Oni su psa uhvatili "na delu" i videli šta smera, prenosi Newsweek.

Vlasnik, poznat na TikToku kao @reecedegoede, ponavljao je Artemisu da prestane i da ode na svoje mesto.

Video koji je postavljen na TikToku ima natpis koji glasi: "Artemis ponovo u stilu anarhista".

Pas je shvatio da u kući nema nikoga ko bi ga fizički zaustavio u nameri da "pretrkeljiše" kutije i to ga je ohrabrilo da nastavi sa "poslom".

U jednom momentu je prišao kameri da bi onjušio "onoga ko ga opominje".

@reecedegoede Artemis the Anarchist stiles again. He really came to the camera and said I smell you takking shit to me dad 🙄😂 #aussiethings #aissiedoodle #dogsoftiktok ♬ original sound - Reece De Goede

TikTok snimak zasad ima milion pregleda, 150.700 lajkova i 1.473 komentara.

Gledaoci su zadivljeni Artemisovom neustrađivošću, jer se nije uplašio i čak se suprotstavio autoritetu, odnosno vlasnikovom glasu.

"Čoveče, pa ti nisi ovde", napisao je jedan korisnik.

"Nećeš mi govoriti šta da radim", dodao je drugi.

"Kamera koja snima šta moj pas radi dok sam na poslu uvek me stresira. Gledanje horor scena koje se odvijaju u vašoj kući... Svakog dana trčeći se vraćam s posla", kaže treći.

Imate li vi kameru za ljubimca?

Plašite li se da pregledate snimke?

Pišite nam o tome!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari