• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda kad mačke pevaju rok: Uživajte u “Boemskoj katsodiji”!

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

“Fredi Merkjuri je jednom rekao: “Nije me briga šta ćeš da radiš sa mojom muzikom nakon što me više ne bude, samo nemoj da bude dosadna”, kaže Širli Šeban, “mozak” ovog video ostvarenja

  • 0

Treba li "detaljisati" o urnebesnom videu "Bohemian Catsody“, parodijskoj pesmi na klasik grupe "Queen"? Oni koji je još nisu čuli, treba da znaju da nije reč o sjajnim imitatorima poznatog britanskog kvarteta, niti je u pitanju neki novi mladi muzičar koji je rešio da pokuša da se primakne deliću slave ove originalne četvorke. Ovoga puta, reč je samo o mačkama!

Video koji se "vrti" na Jutjubu već dve godine dostigao je 9, 5 miliona pregleda. U njemu glavne uloge imaju četiri mačke koje na poseban način pevaju parodiju čuvene pesme poznate grupe“Queen”.

Ali reči ove parodije su zaista posebne, jer oslikavaju sve ono o čemu bi mačke pevale kada bi objašnjavale sopstvenu svakodnevicu.

Ne samo da su budne celu noć i trče oko kuće u 3 ujutru, već ove mačke pevaju o tome kako su ostavile mali poklon vlasniku koji to nije baš umeo da ceni.

"Mama, upravo sam ubila miša, pojela sve osim glave, to ti je poklon na krevetu, mama, znak moje ljubavi. Zašto si vrisnuo i sve to bacio? Mama, nisam htela da te rasplačem, sutra ću pokušati da ti nađem pticu...", samo je deo stihova koje su "mačke" prepevale i složile u sjajnu parodiju.

Mozak ovog fantastičnog videa je Širli Serban, izuzetno talentovana umetnica.

Ljudi koji posećuju Širlinu Jutjub stranicu oduševljeni su njenim radom.

"Ovo je najsmešnije, najsjajnije i najgenijalnije izvođenje "Boemske rapsodije" koju sam ikada video", oduševljeno komentariše jedan posetilac.

"Fredi Merkjuri je jednom rekao: "Nije me briga šta ćeš da radiš sa mojom muzikom nakon što me više ne bude, samo nemoj da bude dosadno." I bogme, ovo je sve samo ne dosadno. Vidim Fredija na nebu kako se oduševljeno smeje“, komentariše druga osoba na Jutjubu.

Uživajte u "Boemskoj katsodiji"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari