• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena saznala za fenomenalan trik zahvaljujući kome njen mačak ne želi da se penje na novogodišnju jelku

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zig je radoznao mačak koji bi hteo da se do mile volje pentra na božićno drvce puno ukrasa, ali... Šta ga sprečava u tome, pogledajte u videu

  • 0

Snimak koji je pregledan više od milion puta nedavno je na TikToku postavila Olivija Kalver, vlasnica mačka Ziga, i otkrila kako ga je sprečila da se penje na novogodišnju jelku.

Svako ko ima mačku zna koliko je zahtevno skloniti je od drveta ukrašenog svetlucavim ukrasima. Stoga je Olivija podelila svoj trik svim vlasnicima mačaka, prenosi Index.hr.

"Jelku smo postavili pre dva dana. Zig je odmah ustao i popeo se na vrh, pa sam istraživala kako da ga sprečim da se penje po drvcetu. Mnogi vlasnici rekli su da da stavljaju aluminijumsku foliju ispod grana. Mačke je ne vole i neće se penjati preko njih", rekla je Kalver.

Odmah je isprobala taj predlog i rekla da je uspelo!

"Zig nije pokušao da se popne na jelku. I dalje gricka sa strane i sedi ispod nje, ali ne pokušava da se penje. Ovo je najneverovatniji trik za koji sam čula - toliko ga volim", dodala je Olivija.

@oliviaculverr I couldnt believe this worked!!! Im so happy #catmom #christmastreehack #christmas2023 #christmastiktok #christmashacks #catownerhack ♬ original sound - Olivia Culver - DTX

U komentarima su joj se javili brojni vlasnici mačaka. Neki kažu da ovaj trik kod njih nije upalio i da još nisu našli način da sklone mačke od jelke.

Ima i onih koji su podelili svoje savete.

"Koristim lepljive papire, poređam ih oko jelke, a mačke mrze da se u nešto ulepe."

"Kupio sam ogradu za pse i stavio je oko jelke."

"Krijem kore mandarine na drvetu. Moja mačka ih mrzi i ne prilazi jelki."

"Koristim jabukovo sirće u spreju i mačke ne prilaze jelki", samo su neki od komentara ispod ovog praktičnog videa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari