• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta biste uradili da se nađete ispred vrata koja otvara piton: Jezivi snimak koji je pregledan 30 miliona puta

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ono kad spavate i u 3:00 ujutru zmija odluči da vas poseti", reči su jednog korisnika TikToka u komentaru ispod videa koji ledi krv u venama

  • 0

Zmije su oduvek plašile ljude, a strah u kosti one uteruju i dan-danas milijardama ljudi. Bez obzira na činjenicu da mnoge vrste ovih gmizavaca nisu otrovne i ne napadaju ljude, fama o njima je neizbrisiva i ne može se tek tako prevazići. Čak i zmije kućni ljubimci, koje su uglavnom mirne i nenasilne, nisu voljene i omiljene među ljubiteljima životinja.

Zato ne čudi što su mnoge objave o zmijama "strašne" i ljudi ih gledaju sa strahopoštovanjem. Vlasnici zmija uglavnom nemaju mnogo prijatelja koji će im opušteno doći u goste.

Snimci zmija koje njihovi vlasnici postavljaju na društvene mreže kao da podgrevaju i pojačavaju iskonski strah od ovih gmizavaca, a jedan od takvih "grozomornih" videa objavljen je na TikTok profilu @sommer.seeley.

Zamislite da se nalazite u sobi i u jednom momentu čujete kako neko pokušava da otvori vrata.

Vrata se otvaraju i pred vašim očima se ukazuje ogroman albino piton koji upada u sobu i pada, a pod se zatrese od njegove težine!

@sommer.seeley Oh Julius 😅 "Julius the Python" on YouTube #juliusthesnake #python #snakes #petsnakes #reptiles #bigsnakes #exoticpet #burmesepython #funnyanimals ♬ original sound - Sommer

Video albino pitona Julija pregledan je 28 miliona puta.

Dok snimak teče, pojavljuje se natpis da je "Julije, ljubimac devojke, naučio da otvara vrata".

"Umro sam zbog načina na koji je pao", kaže jedan korisnik TikToka.

"Osoba iza kamere zvuči prestravljeno", primetio je drugi.

"Ono kad spavate i u 3:00 ujutru zmija odluči da vas poseti", rekao je treći.

"Iznenađenjeeeee!", duhovito je primetio još jedan od korisnika, ostavljajući komentar ispod videa koji ne prestaje da plaši svakoga ko ga pogleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari