• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da nije kamere, ne bi ovo nikad saznala: Dok vlasnica spava, mačak premešta novogodišnje ukrase po kući

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak mačka Voltera koji u gluvo doba skida ukrase sa jelke i nosi ih na sprat za samo tri dana od objave na TikToku videlo skoro 20 miliona ljudi

  • 0

Jedna od prednosti vremena u kome živimo je veliki broj raznoraznih kućnih elektronskih "asistenata" koji nam olakšavaju svakodnevicu, ali i daju na uvid i ono što nismo ranije mogli da vidimo.

Pogađate, reč je o nadzornim kamerama koje prate svaki korak ukućana, danju i noću.

U ovom slučaju, kamera jedne vlasnice otkrila je šta radi njen kućni ljubimac dok ona spava.

TikTokom se tako širi viralni video noćnog pohoda ovog mačka koji je do suza nasmejao korisnike ove društvene mreže.

Mačak Volter snimljen je kako u gluvo doba premešta božićne ukrase po kući, dok njegova vlasnica spava, prenosi Index.hr.

@angelwingswalter Walter moving Christmas upstairs!!! #angelwingswalter #cat #catvideo #catsoftiktok #funnycat #christmasdecor #christmasdiy #fyp ♬ Christmas - neozilla

"Dok spavam, Volter premešta božićne ukrase na sprat", napisala je uz video koji je pregledan čak 17.4 miliona puta za samo 72 sata, otkako je objavljen.

"Zamislite da se ujutro probudite i ugledate novogodišnju jelku bez ijednog ukrasa", napisao je jedan tiktoker, a jedna devojka se našalila i napisala: "Volter više pomaže po kući nego moj dečko!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari