• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sigurnosna kamera snimila psa koji se dvoumio da li da pobegne iz kuće, a evo šta je na kraju odlučio

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisnica TikToka na svom profilu objavila snimak sigurnosne kamere koja je "uhvatila" njenog ljubimca dok je razmišljao o begu iz kuće, a njegovo razmišljanje, zastajkivanje i vraćanje oduševilo je skoro četiri miliona ljudi

  • 0

Naši kućni ljubimci često pokazuju da umeju da razmišljaju i da neće uvek iskoristiti priliku koju su dotad željno iščekivali da bi dobili ono što žele.

Korisnica TikToka Grejs Beverli na svom profilu objavila je snimak sigurnosne kamere koji je nasmejao milione ljubitelja pasa.

Sigurnosna kamera ovekovečila je trenutak u kome je njen pas razmišljao o begu iz kuće, jer su vrata slučajno ostala otvorena.

On se jedno vreme dvoumio, polazio je napred pa se vraćao, zastajkivao i na kraju ipak odlučio da ostane sa svojom vlasnicom, prenosi Index.hr.

Snimak je na TikToku pregledalo je više od 4 miliona ljudi koji su ostavili preko 790 hiljada lajkova i oko hiljadu komentara.

@gracebeverleyyou can see the actual cogs turning in his brain thank GOD for that♬ Should I Stay or Should I Go (Remastered) - The Clash

"Taj pas te stvarno voli, moj bi već bio na drugom kraju grada".

"Ovo sam ja kada se ne mogu da odlučim hoću li uzeti još jedno piće ili otići kući".

"Ovo je najbolji video koji sam ikada videla".

"Moj bi završio na novom kontinentu", samo su neki od komentara korisnika TikToka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari