• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako izgleda kad ljubimci "sređuju" vlasnice: Jednoj dami pas je pojeo manikir, dok je druga ostala bez šiški

Vreme čitanja: oko 2 min.

Video snimci koje su objavile ove očajne žene otkrivaju šokantne posledice: sređeni nokti prekriveni šljokicama postali su "froncle" koje su visile na sve strane, a pregrižena kosa završila je na podu pored kreveta

  • 0
Pas (ilustracija) Foto: Shutterstock/Lindsay Helms

Svež manikir na noktima u proseku traje od dve do tri nedelje, ali se jedna žena radovala tome manje od 24 sata.

Ova dama nepoznatog identiteta tvrdi da je otišla u salon lepote gde su njeni nokti dobili sasvim novi izgled i zablistali punim sjajem, ali sve to nije bilo bitno njenom ljubimcu koji ih je uništio nekoliko sati kasnije.

Žena, za koju se veruje da je iz SAD, objasnila je da je po povratku kući prilegla da se odmori, ali nije slutila da će se probuditi i doživeti noćnu moru na javi.

Kad je otvorila oči i pogledala u svoje ruke, shvatila je da je pas odlučio da joj izgricka sveže manikirane nokte dok je spavala.

Video koji je objavila i postavila na svoj TikTok profil @suhdude95 otkrio je šokantne posledice psećeg "posla": nekadašnji šik-sređeni nokti prekriveni šljokicama pretvorili su se u sažvakane "froncle" koje su visile na sve strane!

Zumirajući ovu katastrofu, ona je objasnila:

"Upravo sam sredila nokte, ali ih je moj pas sažvakao dok sam spavala."

Noktima nije bilo spasa, jer su bili potpuno uništeni.

Snimak koji je korisnik @suhdude95 podelio na TikToku, od tada je postao viralan i sakupio je skoro 10 miliona pregleda.

@suhdude95 Nightmare #nails #dog #hand #fyp #foryoupage #dogsoftiktok #nailsartvideos ♬ original sound - Erick

Hiljade ljudi je ostavilo komentare.

"Očigledno mu se "aranžman" nije svideo", našalio se jedan korisnik.

Drugi je bio zbunjen činjenicom da žena nije osetila žvakanje, pa je pitao:

''Spavanje? A možda ste bili u nesvesti.''

Jedan TikTok korisnik bio je staloženiji i napisao je da su nokti ionako užasno izgledali, pa je pas vlasnici "učinio uslugu."

Ovo nažalost nije prvi put da nečiji četvoronožni prijatelj odluči da unese malo umetničke "ekspresije" u izgled svog vlasnika.

Prošle godine, TikTokerka Gara Salivan imala je drugačije iskustvo sa sličnom posledicom - njen voljeni zamorac pojeo joj je - šiške.

@garasullivan♬ Oh No - Kreepa

U video snimku ona je objasnila da ponekad popije malo više i tada pored nje ostane da spava zamorac koji se jednom prilikom osmelio da vlasnici skrati kosu na čelu!

Šta joj je preostalo osim da se slatko smeje: ljubimac to nije uradio ni zbog nutritivne potrebe, jer je uredno ostavio šiške pored kreveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari