• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se zove savršena kamuflaža: Možete li da pronađete pse, mačke, papagaje i miševe na slikama?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte fenomenalne fotografije kućnih ljubimaca, savršeno stopljenih sa ambijentom u njihovim domovima ili okolinom gde vole da borave

  • 0
Kućni ljubimci kamuflaža Foto. Shutterstock/Bohemama

Vlasnici kućnih ljubimaca koriste svaki priliku da na svim društvenim mrežama objave fotografije svojih mačaka, pasa i drugih životinja.

Na Redditu, Instagramu, Fejsbuku, TikToku... sve vrvi od kreativnosti, a vlasnici ljubimaca postavljaju slike voljenih četvoronožaca, pokazujući izuzetnu maštovitost, prenosi The sun.

Dobra kamuflaža je jedna od najvažnijih sposobnosti životinja koje žive u divljoj prirodi.

Mimikrijom ili “utapanjem” u prirodno okruženje one obezbeđuju sebi preko potreban mir i zaštićenost od predatora koji ih love.

Na ovim fotografijama, mačke, psi i poneki miš pokazuju koliko dobro znaju da se uklope u ambijent u kome borave.

@emmetraining25 Accidental Camouflage #camouflage #camouflagechallenge #camouflageanimals #camo #camaleonte #camaleontechallenge #funnyanimals #animals #animalsoftiktok ♬ CAMALEÓN - Belén Aguilera

Ako u domu ne možete da pronađete svog ljubimca “na prvu”, nemojte paničiti, jer su najverovatnije savladali umetnost kamuflaže, baš kao i junaci našeg članka.

Mačke, psi, pa čak i najminijaturniji kućni ljubimci mogu nestati sa vidika, stapajući se sa pozadinom.

Neki od njih su toliko dobri u tome da čak mogu da "imitiraju“ teksturu ćebadi, tepiha i drugih predmeta za domaćinstvo što ih čini još misterioznijim za pronalaženje.

Verujemo da vam nije bilo previše teško da ih uočite!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari