• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vaspitačica iz dnevnog boravka za pse podelila najsmešniji video kucova i njihovih "problema"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vrtići za pse" odavno nisu nikakva novost u modernom svetu, ali kuce koje tamo provode dan dok ih vlasnici ne preuzmu po povratku s posla imaju "brige i poteškoće" zbog kojih se ceo internet slatko smeje

  • 1

Ako provodite dovoljno vremena na "psećoj strani" TikToka, verovatno pratite snimke koje postavljaju vlasnici kućnih ljubimaca.

Od popularnih audio zapisa do simpatičnih "izazova", postoji mnogo načina da se zabavite sa psom dok snimate video za pamćenje.

Međutim, ako ste okruženi desetinama pasa, vaše mogućnosti su praktično beskrajne!

Kreativna @peli.roja.pets radi u lokalnom "vrtiću" za pse i snima video zapise o svojim štićenicima o kojima brine, prenosi Pethelpful.

Svi kucovi iz "vrtića" - od šteneta labrador retrivera koje voli led do majušnog jorkširskog terijera - pokazali su šta ih na ovom mestu najviše "muči".

Tako se border koli Bea poistovetila sa kornjačom i zavukla ispod plastične hoklice.

Čupavi Vinston izigrava jastuče za druge pse, a dobermanka Leksi misli da je njen prijatelj odličan kao stolica.

Labrador retriver Fin uzalud pokušava da dohvati led iz aparata, pa mu "vaspitačica" priskače u pomoć.

Smeđi jorki Dafi kontrološe dvorište, portugalski podengo Dekster se sprema da protrči sveže podšišanim travnjakom, a njihova drugarica Mejsi posmatra ptice i tuguje što ne sme da ih lovi.

Tu su i Mej, koja pokušava da uhvati vodu iz creva za polivanje, Rajli koji "preživa" poslastice i mnogi drugi kucovi, svaki sa svojom "nezgodacijom".

@peli.roja.pets I do whatever Finn asks #fyp #foryou #foryoupage #dog #dogs #dogsoftiktok #puppy #puppies #puppiesoftiktok #dogdaycare #doggydaycare #dogdaycaresoftiktok ♬ Pennies From Heaven - Remastered - Louis Prima

Veoma je zabavno čitati komentare i saznati koji su psi favoriti korisnicima TikToka.

"Pogledala sam ceo video samo da bih videla Mej“, kaže jedna devojka, a druga dodaje da je primetila jednog autsajdera u videu.

"Pas na kome sedi Leksi se ne buni i važno mu je samo da ima šta da žvaće", kaže ona. To štene je definitivno naviklo na Leksine ludorije i potpuno je opušteno.

Jedan gledalac upozorio je da bi Dafi mogla da završi u kljunu neke ptice grabljivice, ali "vaspitačica" uverava da budno motri na svakog psa.

Druga dama kaže da i njen pas Dejzi, baš kao i Dekster, voli da trči sveže pokošenim dvorištem zbog čega joj šape potpuno pozelene.

Vaspitačica pasa zaista je napravila sjajnu kompilaciju "psećih" problema, jer zna dušu svakog svog štićenika. Na najslađi način istakla je ličnost svakog kucova i podarila TikToku jedan od najduhovitijih video snimaka.

Ko od vlasnika ne bi voleo da vidi svog psa sa druge strane video snimka, dok uživa u igri sa psima iz "vrtića"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari