• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosad nismo videli bubu koja igra, ali se i to desilo: Ovaj paličnjak pleše bolje od mnogih ljudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobično je da neko drži insekta kao kućnog ljubimca, ali jedna korisnica TikToka ima nesvakidašnjeg muzikalnog mezimca zahvaljujući kome njeni video snimci dostižu desetine miliona pregleda

  • 0

Insekti poznati kao štapovi verovatno nisu prva stvar koja većini ljudi padne na pamet kada pomisle na "partnera za ples".

Možda ćete želeti da razmislite o nabavci jedne ovakve bube koja će igrati s vama nakon što pogledate njene plesne pokrete.

Ovaj paličnjak apsolutno savršeno prati ritam pesme dok igra sa svojom vlasnicom, piše Pethelpful.

TikTok korisnica @Cheienni objavljuje snimke svog neobičnog kućnog mezimca koji oduševljavaju njene pratioce.

U videu ova dama igra, a njen plesni partner upravo je insekt nalik štapu koji neverovatno precizno prati ritam muzike.

@cheyenny Not my dad who was watching us and asking me this is what people want to see?😭 *I only learned this dance online so don’t hate on me please haha* #stickbug #dance #trending #funny #pet #dancing ♬ original sound - Slim 199x

"Morala sam ovo da odgledam nekoliko puta da vidim kako plešeš i kako buba igra".

"Gledanje plesa bube je prava stvar."

"U redu, sada mi je potrebna sopstvena buba za kućnog ljubimca".

"Svi koji razmišljaju o ovome treba da znaju da su paličnjaci divni kućni ljubimci", samo su neki od komentara ispod poslednjeg videa koji je objavljen 1. oktobra i već je pregledan 11. 8 miliona puta!

Inače, snimci sa paličnjakom u glavnoj ulozi na ovom profilu dostiže desetine miliona pregleda!

@cheyenny This took so long because she kept running away 🤓 #stickbug #dance #dancing #trend #pet #dancer ♬ som original - naty

U svetu postoji preko 3.000 vrsta štapićastih insekata koji se viđaju u različitim veličinama, oblicima i bojama. Držanje nekih vrsta ovih insekata može biti zabranjeno, ali ako imate bubu koju zakon dozvoljava, stvorite joj okruženje slično prirodnom i budite oprezni kada rukujete njom, jer je nežna i lako se povredi.

Ako dobro pazite na svoju štapićastu živuljku i vodite računa o njenim potrebama, preostaje vam još samo da pustite omiljenu muziku i zajedno zaigrate!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari