• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zajedno su jači: Henri i Kiki osvajaju svet!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne postoji minut koji razdvaja ove preslatke pse: oni spavaju u isto vreme, kupaju se i doteruju, kopaju udruženim snagama, voze se u automobilu, slatko jedu, fotografišu se, trče, pa čak i istovremeno mašu repovima

  • 1

Henri i Kiki nisu blizanci, ali svakako tako izgledaju!

Henri je nekada bio glavni i jedini pas u kući. Ipak, bio je usamljen i stalno je gledao u svoju vlasnicu, kao da je želeo da kaže kako bi voleo da ima prijatelja.

Zato je ona odlučila da dovede još jednog psa. Izbor je pao na Kikija, koji je bio Henrijeva slika i prilika, piše Dodo.

Dva svetlosmeđa psa ubrzo su postali nerazdvojni.

Oni svaki dan provode zajedno: greju se ispod prekrivača, spavaju zagrljeni, jedan drugog umivaju, voze se u autu, zavaljeni u udobnu korpu, zajedno degustiraju kikiriki puter, nameštaju se u istoj pozi za selfi, osvajaju travnjak i trče po njemu odeveni u istu odeću, čak i istovremeno mašu repovima.

Jedini "detalj" po kome se razlikuju je boja ogrlice i povoca: Henri ima zelenu, a Kiki ružičastu.

Oni obožavaju da isture glave kroz prozor automobile i uživaju dok im uši “landaraju” na vetru.

Laju istovremeno na nešto ili nekoga, vole vožnju šumom i nesebično dele zajednički prostor, prelepu kućicu u bašti, okruženu cvećem i zelenilom.

Kad padne sneg, trčkaraju po hladnom belom prekrivaču i zajedno ostavljaju tragove. Ako Henri počne da kopa ispod stepeništa, Kiki se odmah pridružuje.

Možda najjači zajednički usnimljen kadar prikazuje ove simpatične kuce u starorimskim kostimima: oko tela su im vezane bele marame, a na glavama ponosno stoje venčići od bršljanovog lišća!

Uživajte u snimcima svakodnevice Henrija i Kiki!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari