• 0
 ≫ 

Optička varka ili “Labrador Kudl-Pudl": Koliko pasa vidite na slici?

 ≫ 

“Klupko” crnih labradora kojima se s vremena na preme pridruže i kokeri iste boje prava je zagonetka za fanove koji ih svakodnevno prate i prebrojavaju na “TikToku”

  • 0

Većina ljudi se susreće sa optičkim iluzijama samo preko vizuelnih medija.

Međutim, Imodžin Kar je navikla da svakodnevno viđa barem po jednu aktivnu optičku varku u svojoj dnevnoj sobi. I svi koji je prate na društvenim mrežama trude se da otkriju šta se krije na slikama i snimcima koje ona objavljuje.

Ono što Kar od milošte zove „Labrador Cuddle Puddle“, zapravo je “klupko” crnih labradora koji se guraju jedan pored (i preko) drugog. Imodžin kaže da oni promene nekoliko desetina položaja dok se udobno ne smeste za spavanje. Kar obično brzo prepozna njuške koje vire iz ove “gomile”, ali nikad ne može da vidi svih osam štenaca, koliko ih ima.

Zato često poziva svoje TikTok pratioce da procene koliko pasa vide na slikama i snimcima.

Isprva se čini da se “gomila” sastoji od tri štenca, ali dok im se Kar približava, izviri četvrto lice. Drugi video snimci prikazuju “gomilicu” od nekoliko koker španijela i crnih labrador retrivera.

Iako psi na raspolaganju imaju dosta kreveta, oni vole da se grupno sklupčaju za spavanje, jer im je prijatnije i udobnije!

Koliko god ova “postavka” bila neobična, očigledno je da slatki štenci uživaju u njoj onoliko koliko i njihovi obožavaoci koji gotovo svakodnevno “dešifruju” koliko je pasa na slikama i snimcima.

Jedno je sigurno: pratioci „Labrador Cuddle Puddle TikTok“ uvek željno iščekuju rešenje ove žive optičke iluzije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari