• 0
 ≫ 

Kakva koza: Pomaže deci sa smetnjama u razvoju, živi u kući i zvezda je Tikoka

 ≫ 

Terapeutska životinja stekla je svetsku popularnost i osvojila društvene mreže

  • 0

Ovo je Vilma, koza iz Argentine i zvezda TikTok-a, koja je srca ljudi širom sveta osvojila sasvim slučajno, kada je njena vlasnica na društvene mreže postavila snimak svoje razigrane ljubimice

- Sve se desilo slučajno. Objavila sam video na TikToku, ne nadajući se da će postati toliko poznat. U jednom trenutku smo imali više od milion pregleda. Nastavila sam da snimam klipove, ljudima se dopalo, tako da smo sada u toku sa društvenim mrežama - objasnila je Kamila Nacif, Vilmina vlasnica.

Simpatična životinja živi u kući poput svakog drugog ljubimca.

Međutim, verovatno najplemenitija stvar u vezi ove koze jeste ta što je ona terapeutska životinja koja pomaže deci sa autizmom.

- Javljaju mi se roditelji dece sa autizmom i drugim smetnjama u razvoju. Jedan otac mi je pisao i rekao mi je da je njegov sin počeo da priča gledajući Vilmine klipove - rekla je Kamila.

Zanimljivo je da je koza trebala da se zove Selma po liku iz Simpsonovih, ali je Kamilina sestra pogrešno potumačila i dala joj ime Vilma po liku iz crtaća "Porodice Kremenko".

Priču o neobičnoj kozi Vilmi, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Prelepe su, piju čaj, gazda o njima brine kao Bog i na tome zarađuje: Koze iz visokog društva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari