• 1
 ≫ 

Ko da plaća frizera za psa? Vlasnica ostavila ljubimca mužu, kad se vratila više nije bio čupav

 ≫ 

U video snimku vlasnica pokazuje Riginsa - mešanca australijskog ovčara i pudle

  • 1
Čovek, muškarac, pas Foto-ilustracija: Pixabay

Tiktokerka Amanda Robinson nije znala da li da se smeje ili plače kad je ugledala svog psa nakon što je nekoliko sati proveo sa njenim mužem. Naime, umesto da psa odvede kod grumera, on je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i dotera njihovog čupavog ljubimca.

U video snimku ona pokazuje preslatkog psa koji se zove Rigins - mešanca australijskog ovčara i pudlice.

Ona ga mazi po krznu dok preko snimka ide tekst koji glasi: "Nikada ne ostavljajte svom mužu zaduženje da dotera psa", a sledeća scena je obrijani Rigins, ali sa dužom dlakom na vrhu glave i potiljku, što je vlasnicu podsetilo na Bilija Hargova iz Netfliksove serije "Stranger Things", prenosi B92.

Urnebesni video skupio je više od 12 miliona pregleda i 2,5 miliona lajkova, a mnogi su priznali da se nikad u životu nisu toliko nasmejali.

@arobi177 Wait til the end… I can’t unsee it 🤣 #OscarsAtHome #dogsofttiktok #utahlife #husbandfail ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Oduševljeni video snimkom novom frizurom psa, korisnici TikToka su je preplavili komentarima: "Mislim da se nikada u životu nisam tako glasno smejao", napisao je jedan korisnik. Drugi je napisao: "Danas osvajate internet."

Jedan pratilac je čak pitao "Da li si još uvek u braku", a Robinson se našalila: "Da, ali jedva."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari