• 0
 ≫ 

Reakcija američkog buldoga Mušua na "okovratnik srama" osvojila je TikTok

 ≫ 

Preslatki američki buldog Mušu, je najverovatnije pas koji najviše mrzi ovu "spravu za mučenje", kao što se može videti u video snimku sa TikToka

  • 0
pas ilustracija Foto: Pixabay/Ilustracija

Američki buldog Mušu je bio i više nego razorčaran činjenicom da mora da nosi "okovratnik srama". Njegova očajnička borba da izbegne omraženi okovratnik, koju je vlasnica postavila na popularnu društvenu platformu TikTok, postala je viralna.

Jasno je da ovaj okovratnik nije nešto što bi bilo koji pas hteo da mu se nalazi oko vrata, ali u nekim situacijama prosto nema drugog rešenja, prenosi Miror.

Preslatki američki buldog Mušu, je najverovatnije pas koji najviše mrzi ovu "spravu za mučenje", kao što se može videti u video snimku koji je postavljen na nalog @mushu0716.

On se ukočio kao statua, čim mu je gazdarica stavila okovratnik.

@mushu0716#meetmushu💗 #PradaBucketChallenge #MakeADogsDay #fyp #foryoupage #dogsoftiktok #petsoftiktok #puppylove #goviral #americanbully #myworld #myreason♬ original sound - Mushu

Bežao je koliko god je mogao, ali na kraju ipak nije imao izbora, a njegov šokirani izraz lica govori sve o tome kako se oseća u vezi, "okovratnika srama".

U znak protesta i kako bi jasno izrazio svoje nezadovoljstvo najnovijim modnim detaljem koji je prisiljen da nosi, odbio je čak i poslastice.

Video klip trenutno ima preko 16 miliona pregleda i više od 2.6 miliona lajkova.

- Legenda kaže da se nikada nije pomerio sa mesta - napisao je jedan od korisnika u komentaru.

Drugi je izjavio da mu je "okovratnik oduzeo sposobnost da trepće".

- Ovo je jedna prestravljena čaša za marttini - piše u još jednom od komentara.

Kinološki savez opisuje američke buldoge kao veoma samouverene ljubimce, sa nežnom naravi ali, kao što se vidi na snimku, Mušuovo samopouzdanje je skroz nestalo.

Video: Upozorenje, od ovog snimka ćete se ekstremno raznežiti: Da li ste videli slađe stvorenje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari