• 6
 ≫ 

Mali italijanski hrt je prava modna senzacija: Tika nosi neobične kreacije, završila i u Vogu

 ≫ 

Pošto Tika živi u Kanadi, hladno vreme je podrazumevalo da mora da se utopljava odećom, pa je postala poznata po raznim ekstravagantnim odevnim kombinacijama

  • 6
Tika the Iggy Foto: Instagram/tikatheiggy

Svet je pun sjajnih pasa koji samo čekaju da pokažu svoje talente! Sa razvojem interneta javile su se i mnoge zvezde koje više nisu samo iz sveta filma, pa je tako Apetit.rs već pisao i o sjajnom mešancu Taksonu Prajmu koji je sreću pronašao u Hjundaievom prodajnom salonu. Ovoga puta prelazimo na modu, sa pričom o malenoj keruši koja nosi umetničko ime Tika The Iggy.

Ko je TIKA?

Tika je ženka malog italijanskog sivog hrta, koja živi sa svojom porodicom u Kanadi. Njen karijerni put počeo je snimcima na popularnoj mreži Tik Tok, da bi se zatim proširio i na Instagram, ali i na druge medije.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Snimci ovog malenog, nestašnog psa su od samog početka bili interesantni, jer je hladno vreme u Kanadi podrazumevalo da Tika mora da se utopljava odećom, pa je postala poznata po raznim ekstravagantnim odevnim kombinacijama.

U momentu kada su se Tikini vlasnici udružili sa jednom poznatom Instagramerkom koja je ovom psu “dala glas”, nastala je totalna internet senzacija koju danas svi obožavaju, prenosi Apetit.rs.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Kako se razvijala Tikina karijera

Redovan sadržaj u skladu sa aktuelnim događajima kao što su poznate Nedelje mode širom sveta, ali i neke dodele nagrada, zahtevale su od Tike da ih proprati online ili na licu mesta, uz prateću odeću.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Tako je došlo do poznatog snimka Tike koja pokazuje koje su to odevne kombinacije koje je ona “obožavala, ali nije mogla da nosi”, zbog pandemije virusa koji trenutno vlada.

Ovaj poznati snimak sa još poznatijom krilaticom (eng. Love it, couldn’t wear it) osvojila je srca svih ljubitelja životinja, a priča se našla ni više ni manje nego u magazinu Vog.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Kasnije, Tika je dobila i svoju naslovnu stranu za magazin Clin d’oeil. Ukoliko niste pogledali dosadašnje klipove ovog malog modno osvešćenog hrta, mi vam toplo preporučujemo, a možete ih pronaći na Tika The Iggy nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari