• 2
 ≫ 

E, ovo se zove izdresiran pas: Sam ide u toalet, diže dasku i obavlja nuždu! Ne verujete? Pogledajte

 ≫ 

Kad dobro istreniraš psa ne moraš da brineš ako nemaš vremena da ga vodiš napolje

  • 2

Ljubimci su velika obaveza. Vlasnici pasa često usklađuju svoje slobodno vreme tako da se što više posvete svojim krznatim drugarima. Pas zahteva šetnju, igru, druženje... Međutim, Omar Von Muler iz Kalifornije ne mora da brine da li će izvesti svog psa u šetnju, naučio ga je da koristi toalet, bukvalno!

Da, njegov pas Monkey, ili u prevodu na srpski Majmun, izdresiran je tako da u slučaju nužde može bez problema da se posluži toaletom za ljude. Čitav princip upotrebe WC šolje je dobro shvatio, da čak i sam podiže dasku, a potom i nogu, i nećete verovati, bolje cilja od većine ljudi.

Nakon što završi šta ima, Monkey spušta dasku i pušta vodu. Ne verujete? Pogledajte sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ENA

    19. maj 2020. | 16:18

    Svaka cast za vlasnika sto je dresirao psa .Naravno zivotinje su divne ali je problem u bahatim i nekulturnim vlasnicima .Da su vlasnici kulturni naucili bi i ljubimce kulturi a kod nas ni izmet ne pokupe za svojim ljibimcem jer im je tako lakse ,izvedu napolje i nema sa ciscenjem nosta.Nazalost

  • Mn

    22. maj 2020. | 13:55

    Perfektno..Boze .ne mogu da verujem..vrh....