• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pružite dom Mili i Setu, odvojeno ili "u paketu": Udomljavaju se dva preslatka šteneta iz Ugrinovaca

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Psi imaju oko dva meseca i još nisu vakcinisani, mogu se udomiti odvojeno, ali bi bili najsrećniji ako ostanu zajedno

  • 0
Set i Mila, psi za udomljavanje Foto: Fejsbuk/Udruženje Zoi

Udruženje Zoi iz Ugrinovaca u Srbiji jedno je od mnogobrojnih neprofitnih organizacija koje se bavi zbrinjavanjem napuštenih kućnih ljubimaca. Zoi sa velikom pažnjom brine o psima koje pronađe i nastoji da pronađe udomitelje koji bi ovim napuštenim životinjama pružili dom, negu, hranu i ljubav.

Jedna od objava Udruženja Zoi veoma je dirljiva: reč je o psima po imenu Set i Mila, najverovatnije iz istog legla, jer liče jedno na drugo kao jaje jajetu.

O Setu i Mili autor posta nije želeo da piše "žalopojke", ali se zna da je ovim mališanima neophodan dom, i to najtopliji na svetu.

Setu i Mili potrebni su ljudi koji obožavaju pse, koji se neće naljutiti na dvomesečno štene koje im se ukakilo i upiškilo na tepihu, koje grize nameštaj, obuću, cvili i kevće.

Vlasnik Mile i Seta treba da voli njihove "detinje" nestašluke, ali i da bude spreman da voli sve što će se dešavati u njihovim životima, narednih 15-ak godina..

Set i Mila se ne udomljavaju za život na lancu. Oni još nisu vakcinisani, ali će i to uslediti za oko dve nedelje, što znači da mesec i po ne smeju da idu u šetnju.

Ova dva šteneta mogu se udomiti odvojeno, ali verujemo da neće imati ništa protiv da ostanu zajedno.

Ukoliko neki ljubitelj životinja poželi da pruži dom Mili i Setu "u paketu", ili odvojeno, može da se javi autoru objave na fejsbuk profilu Udruženja Zoi, a objavu o udomljavanju Seta i Mile prenosimo u celini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nju konji ljube svakoga dana: Udomljena Milica je novi član Čete konjanika Policijske brigade

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari