• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udomite Tota iz Valjeva: Pomozite uplašenom psu da konačno izađe iz majušne kuće u azilu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Toto ne želi da mrdne iz skučenog prostora gde ga niko ne dira

  • 0
Toto pas u Valjevu Foto: Fejsbuk/Viđeni, izgubljeni, pronađeni, povređeni psi/Privatna arhiva

U azilima za pse trebalo bi da se dešava sledeće: svi psi starosedeoci moraju da budu udomljeni, srećni i zdravi, a ako neki pas osvane na ulici, pa neka provede tamo najviše tri dana, ako mora.

A onda kreće novi bolji život, u novom domu.

Nažalost, mnogi psi dugo ostanu u azilima: neki u njima dočekaju starost, neke ostali isprate negde iza duge, ali je jedno uvek isto: svakog dana dođu novi psi.

Toto je novi pas u azilu koje vodi Udruženje za zaštitu životinja Valjevo - "Čarna", piše u objavi na Fejsbuku, preuzetoj sa grupe Viđeni, pronađeni, izgubljeni, povređeni psi.

Toto bukvalno ne zna šta ga je snašlo. On je prelep i uplašen dečko koji ne želi da izađe iz kućice.

Odbacivanje, ulica, azil gde sve deli sa drugim psima... To je nekim kucama previše i spas nađu u svom malom prostoru, u svojoj kućici, gde ih niko ne dira. U domu kod vlasnika oni postaju sasvim drugačiji, onakvi kakvi psi i treba da budu: veseli, srećni, razigrani.

To je magija ljubavi, strpljenja i rada sa njima, pa ako neko poželi divnog dečaka Tota, pozivamo da ga udomi i uživa u radosti sa vernim i zahvalnim četvoronožnim prijateljem.

(Fejsbuk/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari