• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Princeza Emili traži novi topli dom

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobro pogledajte oči ovog namučenog psa, u čijem pogledu se skupila sva bol ozbiljnih povreda od kojih se polako oporavlja i čeka budućeg vlasnika

  • 1
Emili traži dom Pas Emili Foto: Printskrin/Instagram/trazimzauvekdom

"Emili kreće u potragu za svojim ljudima": u moru objava na društvenoj mreži Instagram pažnju nam je privukao post koji je nedavno objavljen na profilu @trazimzauvekdom.

Emili je namučen pas koji je pretrpeo velike povrede i operacije. U poslednjoj objavi o Emili saznali smo da je uskoro čeka nova operacija noge, a kuca ima i povrede karlice i stoički podnosi jake bolove. U jednoj nožici ima metalnu šipku koja će tu biti još 2 meseca kako bi pomogla ozdravljenju Emili. Kuca je izbacila iz sebe i brojne ostatke kostiju koje su je mučile, a verovatno ih je jela u nedostatku druge hrane.

Emili traži dom Pas Emili Foto: Printskrin/Instagram/trazimzauvekdom

I pored bolova koje trpi i hirurških intervencija u najavi, Emili se ponaša kao nežna princeza kojoj treba pružiti mnogo ljubavi i nežnosti, tvrdi plemenita žena koje se trenutno brine o ovom milom povređenom psu.

Emili se oporavlja od prethodnih intervencija, već trčkara na tri noge i polako se oslanja na operisanu nogu.

O Emili njena privremena starateljka kaže:

"Sve to može da sačeka kao jedan od 5 pasa u malom stanu na trećem spratu bez lifta, a može i kod svojih ljudi gde će konkurencija za maženje biti manja, a izlasci jednostavniji. Pošto ne mislim da imam ekskluzivno pravo na ljubav i empatiju, verujem da u Beogradu postoji neko ko će pogledati ove njene lepe oči i zaljubiti se u nju dovoljno da bude spreman da sa njom prođe naredna dva meseca oporavka. Emili je vrlo pokretna i ne traži nikakav poseban tretman".

U ovom trenutku, Beograd je jedina lokacija za udomljavanje zbog blizine Emilinog veterinara koji je operisao, pa je red i da isprati njen oporavak.

Emili ima godinu i po ili dve, teška je 7,3 kg, divnog je karaktera, mazna, dobra, sada i vesela, navikla je na druge pse i sterilisana je prilikom operacije.

Ako neko želi da udomi ovu princezu, potrebno je da napiše poruku instagram profilu @trazimzauvekdom ili da pozove broj 064 22 88 288.

Srećno, mila Emili!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snupi

    16. april 2024. | 16:59

    Lepa Tulearka, ko je tako namučio? Nadam se da će milo stvorenje dobiti divnu porodicu.